Ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε την Τετάρτη (24/5) συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο Happy Day καθώς γυμναζόταν (!) και ήταν επικός στα σχόλιά του για τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Δεν έχω μετρήσει πόσες φωνές κάνω στην παράσταση. Αν μου ζητούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ιδέα για το τρέιλερ των δεύτερων εκλογών, θα το έκανα τύπου βραδιά Όσκαρ. Του Τσίπρα θα το έκανα Γιαννιώτικο μοιρολόι. Με το μπότοξ δεν μπορούσε ούτε να κλάψει. Αν πέσει παιδιά η λάθος βελονιά και αλλαξοδρομήσει το βλέμμα… Ο κύριος Κουτσούμπας είναι σαν τον καλό θείο που πας το Πάσχα, τον θέλω να μου ψήσει το αρνάκι. Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει ιδιοκτήτη γραφείου τελετών που ειδικεύεται στις καύσεις. Θα τον εμπιστευτώ την ύστατη ώρα ότι θα με κάψει σωστά» είπε και στη συνέχεια μίλησε για τη δουλειά του και την ζωή του:

«Δεν γίνεται να κάνω καταχρήσεις για τη φωνή μου. Κάνω δύο ώρες γυμναστική. Τα ποτάκια μου θα τα πιω όταν δεν δουλεύω, δεν καπνίζω φυσικά, το σιχαίνομαι. Διαβάζω, κάνω σεμινάρια αυτογνωσίας, έχω μια λύσσα να βρω λύση για αυτά που με ενοχλούν. Δεν βολεύομαι. Το βιβλίο μου “Πάστα Σεράνο” είναι αφιερωμένο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και σε όλα τα θύματα του μπούλινγκ, γιατρί θεωρώ εν έτει 2023 απαράδεκτο να μιλάμε για γυναικοκτονίες, για βία, για κακοποίηση. Δεν υπήρξα θύμα bullying, γιατί ήμουν τσαμπουκάς. Αισθάνθηκα διαφορετικός τον τελευταίο καιρό. Όταν αναρωτήθηκα “μήπως να μαζευτώ;” τότε κατάλαβα και είπα ότι “ήρθε η ώρα να ανοιχτούμε”. Για την προσωπική μου ζωή θα πω μέχρι εκεί που θέλω εγώ. Ναι, ο κόσμος με ρωτάει αν θέλω να παντρευτώ και δεν το λέει με κακία, γιατί θα ήθελε να με δει και σε άλλους ρόλους, αλλά έχω ήδη 3 παιδιά, τα βαφτιστήρια μου και τα διεκδικώ κανονικά και αυτά εμένα. Συνειδητοποίησα ότι είναι δώρο και ευλογία από τον Θεό» δήλωσε και για τη σχέση του με τη θρησκεία ανέφερε: «Λιβανίζω με κατσαρολάκια το Παλλάς, πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη στο Θεό, δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν τόσα χρόνια στον χώρο» ενώ για τέλος επανέλαβε ότι «και μπότοξ κάνω και τα λέιζερ και τα υαλουρονικά. Πώς θα βγω; Δεν μπορείς να μεταμφιέζεσαι και να μαραθούν όλες οι πρωταγωνίστριες. Πρέπει να είναι αυτές ανθισμένες. “Μπολιάστε με” λέω παιδιά».