Μια ξεχωριστή καλεσμένη εισέβαλε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;». Μάλιστα, μπορεί να είναι και η μικρότερη σε ηλικία καλεσμένη που πέρασε από την εκπομπή.

Πρόκειται για την κόρη του Δημήτρη Μακαλιά, η οποία έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Η παρουσιάστρια, Μπέττυ Μαγγίρα, μπήκε στο πλατό χορεύοντας και έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη. Το μικρό μωράκι καθόταν ήσυχο και απολάμβανε τα φώτα του πλατό, τις αγκαλιές της Μαγγίρα και του πατέρα της.

Τότε, η παρουσιάστρια δήλωσε πως «η μέρα μας ομόρφυνε, ο ήλιος ξαναβγήκε, το λουκούμι μου είναι εδώ», αναφερόμενη στη γλυκιά επίσκεψη που είχαν από το μωράκι. «Αντιγόνη μου, σε ευχαριστώ τόσο πολύ που το έζησα αυτό. Θέλω κι εγώ. Δημήτρη, θέλω τρίτο μωρό», είπε στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη.

«Εκτός αν θέλετε να μου το δώσετε για καμιά βδομαδούλα. Παιδιά, έρχεται αυτό το μωρό και λάμπει το σύμπαν», πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς έδωσε την κορούλα του στην Αντιγόνη Ψυχράμη, που, επίσης, βρισκόταν στο πλατό.