Κέφια είχε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της «Super Κατερίνα» του Alpha και δεν δίστασε να προχωρήσει σε ένα δημόσιο challenge. Τι θα κάνει αν χάσει; Θα εμφανιστεί με μπικίνι στον «αέρα» της εκπομπής της. Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου, έκανε ακόμα πιο δύσκολο το challenge και πιο ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές αφού υποσχέθηκε πως αν συμβούν, δύο πράγματα θα φορέσει το μαγιό της και θα βγει στον «αέρα».

Ποια είναι αυτά;

Το πρώτο αφορά τη Eurovision. Η Κατερίνα Καινούργιου η οποία παρακολούθησε τους δυο ημιτελικούς της Eurovision αναφέρθηκε στον Käärijä, τον ιδιαίτερο χορό του αλλά και πράσινο μπολερό του και δήλωσε δημόσια πως εάν κερδίσει τον διαγωνισμό η Φινλανδία θα βγει στην εκπομπή της φορώντας μαγιό.

Το δεύτερο challenge αφορά τον καλό της φίλο, Νίκο Κοκλώνη από τον οποίο ζήτησε να κάνει έναρξη τραγουδώντας Sertab. Εκείνος μάλλον της είπε αυτό που ήθελε να ακούσει, ωστόσο δεν έμεινε στη μεταξύ τους συζήτηση, αλλά το πήγε και ένα βήμα παρακάτω.

«Δεν με νοιάζει δεν ξέρω τίποτα, ούτε ο Κοκλώνης ούτε ο Θέμης μου λένε τίποτα, γιατί φοβούνται μη μου ξεφύγει στον αέρα…. Έχω πει στον Κοκλώνη, σε παρακαλώ θέλω να κάνεις τη Sertab. Μου λέει “ναι ρε τη Sertab θα κάνω”, αλλά μάλλον με δουλεύει. Αν κάνει τη Sertab θα βγω με μαγιό τη Δευτέρα. Και Φινλανδία και Sertab με μαγιό» είπε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου.