Στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/3) οι παίκτες του Survivor All Star είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έπαθλο φαγητού, σε συνδυασμό με επικοινωνία.

Λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης οι παίκτες, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τις δύο ομάδες τι περιμένουν να δουν στο έπαθλο επικοινωνίας. Ο παρουσιαστής στάθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία είχε αυτοανακυρηχθεί MVP μια βδομάδα που ήταν καλή στο παιχνίδι.

«Ελευθερία, ήρθε η ώρα να νιώσεις την αγάπη, το κύμα του κόσμου για την MVP, Αντετοκούνμπο της Πάφου!», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός, με την παίκτρια των Μπλε να απαντά: «Για να μου δίνεις τον λόγο σημαίνει ότι κάτι καλό θα έρθει, δεν ήμουν το παιχνίδι όταν τα παιδιά ήταν στα tweets, δεν έχω περάσει το τρολ, θα ήθελα να κερδίσω το φαγητό σε συνδυασμό με το τρολ».

Και αν όλα αυτά ξεκίνησαν ως… τρολάρισμα σχεδόν plot twist θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς αυτό που έγινε στη συνέχεια με την Ελευθερία Ελευθερίου να επιστρέφει στις νίκες και τους συμπαίκτες της να την αποκαλούν χωρίς αστεϊσμούς MVP.

Βέβαια, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι βαριές κουβέντες και σε αυτό το αγώνισμα του Survivor All Star. Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθε σχεδόν στα χέρια με την Ρία Κολοβού ανταλλάσσοντας, αμφότεροι, βαριές εκφράσεις με αφορμή την υποστήριξη του πρώτου στην Εύη Σαλταφερίδου όταν βρέθηκε αγωνιστικά απέναντι από το μοντέλο. «Για τρεις μήνες με έβριζες όλη μέρα» – «Είσαι αγόρι μου… ένας εκνευρισμός».

Στο τέλος οι Μαχητές κέρδισαν και απόλαυσαν όσα λέει το τουίτερ γι’αυτούς.

Όσον αφορά στην MVP Ελευθερία Ελευθερίου μέχρι και στο Twitter άρχισαν να αλλάζουν τα συναισθήματα για τις επιδόσεις της και στήθηκε… γλέντι.