Για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης του Survivor All Star ξεχύθηκαν η μπλε και η κόκκινη ομάδα στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Τετάρτης (29/3), μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό οι δυο ομάδες έδωσαν εκ νέου τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να φτάσουν τις 7 νίκες και να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας.

Βέβαια, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι βαριές κουβέντες και σε αυτό το αγώνισμα του Survivor All Star. Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθε σχεδόν στα χέρια με την Ρία Κολοβού ανταλλάσσοντας, αμφότεροι, βαριές εκφράσεις με αφορμή την υποστήριξη του πρώτου στην Εύη Σαλταφερίδου όταν βρέθηκε αγωνιστικά απέναντι από το μοντέλο.

Να θυμίσουμε ότι η Ρία παρέμεινε στην μπλε ομάδα και η Εύη είναι στην κόκκινη πλέον.

Η Ρία κέρδισε στο αγώνισμα και αντί να πανηγυρίσει πήγε κατευθείαν κατά πάνω του Τάκη Καραγκούνια κατηγορώντας τον ότι είναι λάθος και ότι της φώναζε ότι θα χάσει.

«Δικαίωμα μου είναι να φωνάζω ότι θα χάσεις! «Αυτή θα χάσει» φώναζα! Έχεις πρόβλημα εσύ;» φώναξε, αρχικά, ο μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας στην πρώην συμπαίκτρια του.

«Το «αυτή» που λες…Ήμασταν τρεις μήνες μαζί» του είπε η Ρία.

«Και με έβριζες όλη την ημέρα» ήταν η φαρμακερή ατάκα του Τάκη.

Ρ.Κ.: Εγώ σε έβριζα;

Τ.Κ.: Ναι! Εσύ, εσύ. Φύγε, μην με ενοχλείς. Ήρεμος είμαι.

Ρ.Κ.: Είσαι, αγόρι μου… Ένας εκνευρισμός!

Η Ρία Κολοβού από την αρχή του επεισοδίου ήταν στην… τσίτα. Μιλώντας με τους Νικόλα Αγόρου και Στέλλα Ανδρεάδου δεν δίστασε να εκφράσει την έντονή της ενόχληση για όσα είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή περί πολλών ευκαιριών στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. «Πρώτη φορά νιώθω σε αυτό το παιχνίδι πως έχω τρελαθεί! Ναι, ρε φίλε, γιατί εγώ την αδικία δεν την μπορώ» ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Η Ρία είναι ο πιο εύκολος στόχος εδώ μέσα γιατί η Ρία είναι η κοπέλα που… «τι σχέση έχει με το Survivor» και καλώς ή κακώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα! Ασχολούμαι με την μόδα οπότε, επειδή δεν είμαι αθλήτρια, όσες νίκες και να φέρω και ό,τι και να δώσω δεν θα ανταμειφθεί ποτέ».