Η Χριστιάννα με την Emilia δεν σταματούν να έχουν κόντρα στο My Style Rocks με τα αιχμηρά σχόλια να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (28/3) η ένταση ανάμεσα στα κορίτσια σχετικά με το look που επέλεξε η Χριστιάννα ανέβηκε για τα καλά, με τους πάντες να μένουν άναυδοι.

«Εγώ μια χαρά ξέρω να συζητώ. Εντάξει, Εμιλία μου τέρμα η συζήτηση μαζί σου», είπε η Χριστιάννα με έντονο ύφος.

Και σε αυτό το σημείο, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να βάλει κάποια όρια δίνοντας μια αρκετά αποστομωτική απάντηση στην παίκτρια.

«Καταρχήν να σου πω τώρα κάτι, το τέρμα στην συζήτηση το λέω εγώ. Για να βάλουμε κάποια πράγματα στην σωστή τους βάση».

Η Βασιλική έχει τατουάζ όλο της το σόι – «Η γιαγιά μου η συγχωρεμένη»

Η Βασιλική αποφάσισε να εμφανιστεί με ένα αρκετά απλό look μπροστά στις συμπαίκτριές της και τους κριτές του My Style Rocks. Η παίκτρια στο κόνσεπτ της πήγαινε βόλτα τον Μάιο στην Κέρκυρα.

Φτάνοντας τώρα μπροστά στην παρουσιάστρια η Βασιλική μίλησε για το τατουάζ με… συναισθηματική αξία που έχει στην αριστερή της ωμοπλάτη, αφού προηγουμένως η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου πρόσεξε τα σχέδια που έχει «χτυπήσει» στο σώμα της.

«Αυτό το τατουάζ θέλει cover up, δεν είναι πολύ ωραίο τώρα είναι παλιό», είπε για το τατουάζ που έχει στο μπροστινό μέρος του θώρακά της, κοντά στην κλείδα. «Το έχουμε κι αυτό, αλλά δείχνουμε περισσότερο αυτό που έχουμε πίσω και είναι η οικογένεια», ανέφερε για το τατουάζ που έχει στην αριστερή της ωμοπλάτη.

«Τί οικογένεια είναι;» ρώτησε με απορία η Κατερίνα Καραβάτου και η Βασιλική της έδειξε: «Ο μπαμπάς, η μαμά, εγώ, η γιαγιά μου η συγχωρεμένη κι ο παππούς μου με τον αδερφό μου που έχουν ίδιο όνομα. Είναι όλοι εδώ πάνω, πάντα». «Αααα, τι ωραία αυτό» σχολίασε η Καραβάτου κι έπειτα άρχισαν να μιλούν για το concept και το look της Βασιλικής.

Σε άλλες παίκτριες η απλότητα στην εμφάνισή της άρεσε και σε άλλες το look φάνηκε πολύ βασικό και βαρετό, όπως για παράδειγμα στην Όλγα.

Μάλιστα, επιπλέον η Όλγα χαρακτήρισε το κεφάλι της ωοειδές λόγω του φουλαριού που φορούσε η Βασιλική, με την ίδια να απορεί αφού δεν κατάλαβε τη λέξη που άκουσε.

Όταν στάθηκε μπροστά στους κριτές, ο Στέλιος Κουδουνάρης αποφάσισε να της κάνει κάποιες διορθώσεις, τις οποίες αν τις είχε ήδη κάνει η Βασιλική θα έπαιρνε 4 στη βαθμολογία.

Όσο ήταν κοντά της και της έφτιαχνε τα ρούχα, πήρε και ένα γλυκό κομπλιμέντο, με την παίκτρια να του λέει: «Κύριε Κουδουνάρη, μυρίζετε πολύ ωραία!».

Η Emilia Vodos φόρεσε μια «αρκούδα» – «Είναι κατακριτέο»

Τι συνέβη όμως όταν μία fashionista επέλεξε να εντάξει στο outfit της αληθινή γούνα; Ποια ήταν η αντίδραση των κριτών;

Η Emilia Vodos πήγαινε σε event στη Νέα Υόρκη φορώντας μια vintage γούνα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η παίκτρια δέχτηκε κριτική για τη μη οικολογική συνείδησή της.

Οι συμπαίκτριες της της άσκησαν κριτική για την επιλογή της γούνας. «Είναι πιο ευαισθητοποιημένοι στο εξωτερικό σε τέτοια ζητήματα. Τους δείχνουν με το δάχτυλο», είπε η Νικόλ και η Emilia που φορούσε την… αρκούδα πάνω της έβγαλε «νύχια». «Ε, καλά δεν ξέρεις τι είναι η δική μου η γούνα, αλλά λέμε τώρα», της απάντησε.

Έπειτα πήγε να ακούσει την άποψη των κριτών. «Κοίταξε τώρα, αυτή η γούνα είναι πάρα πολύ προκλητική», ήταν το πρώτο πράγμα που ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρης. «Θα πιαστώ από αυτό που είπε η Νικόλ και θα συμφωνήσω ότι όντως ειδικά στο εξωτερικό, η προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων βρίσκεται σε φανατικά επίπεδα. Ουσιαστικά όλοι οι μεγάλοι οίκοι έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν γούνες. Είναι σχεδόν κατακριτέο».