Στο επεισόδιο της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» που μεταδόθηκε την Πέμπτη (23/3) από τη συχνότητα του ANT1, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να κάνουν μια… μίξη μουσικών ειδών και «ζευγάρωσαν» την τραπ με το ρεμπέτικο και το μπουζούκι.

Ορμώμενο από τις δηλώσεις του μουσικοσυνθέτη, Θάναση Πολυκανδριώτη, που τόνισε πως έχει σκεφτεί να φτιάξει ένα τραπ τραγούδι υπό την υπόκρουση μπουζουκιού, το «Ράδιο Αρβύλα» έκανε την επιθυμία του διάσημου καλλιτέχνη, πράξη και το αποτέλεσμα ήταν επικά αστείο.

Έτσι, η κατά φαντασίαν δισκογραφική εταιρία «Ράδιο Αρβύλα classics» παρουσίασε το τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο «Το τραπ το τελευταίο». Σε αυτό «παντρεύονται» μεγάλες επιτυχίες και από τα δύο μουσικά είδη. Το… προώθησαν, δε, λέγοντας πως «μεγάλες επιτυχίες του γραμμοφώνου ερμηνεύονται με αλητεία».

Για παράδειγμα το «Madame» των Kings με τη συμμετοχή του Trannos… ενώθηκε με τη «Φραγκοσυριανή» και οι στίχοι του ακούγονται πάνω από τη μουσική του έργου του Μάρκου Βαμβακάρη. Δεν σταμάτησαν εκεί, όμως. Το «Kotera» του αείμνηστου Mad Clip τραγουδιέται πάνω από «Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας». Μια άλλη επιτυχία που περιέχεται στη… συλλογή «Το τραπ το τελευταίο» είναι και «Ο Τραπάς» το οποίο ακολουθεί τη μελωδία του τραγουδιού «Ο Ψαράς» που ερμήνευσε ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Δείτε το βίντεο από το 44:05: