Η Μαρία Μπέη έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των συμπαικτών της ήδη από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στην κουζίνα του Master Chef. Σε πολύ άμεσο χρόνο κατάφερε να μπει αρχηγός στην ομαδική δοκιμασία που κλήθηκαν στο επεισόδιο της Παρασκευής (10/3) να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες και έβαλε ως αντίπαλό της αρχηγό τον Νίκο Κοντό ή αλλιώς Μότο Μότο.

«Έχει έναν αέρα ότι “είμαι καλός”, λέει πολλά από πίσω μου οπότε του δίνω την ευκαιρία, τουλάχιστον να είναι δικαιολογημένα αυτά που λέει» είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια για την επιλογή της.

Ωστόσο, οι λόγοι που τον επέλεξε δεν φαίνεται να τον κάλυψαν, ο πόλεμος έγινε «ανοιχτός» πλέον και μάλιστα έχυσε δηλητήριο με τα λεγόμενά του, τόσο αυτός όσο και η… ορκισμένη εχθρός της, η Στέλλα Κατσέ: «Η Μαρία έχει δημιουργήσει φαντάσματα γύρω της, ότι την σιχαινόμαστε όλοι, ασχέτως αν συμβαίνει γιατί το έχει προκαλέσει η ίδια».

Στην ομαδική δοκιμασία, «κόκκινοι» και «μπλε», κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα μενού πέντε πιάτων, αποτελούμενο από σαλάτα, ορεκτικό, ψάρι, κρέας και γλυκό, έχοντας στη διάθεση τους συγκεκριμένο budget.

Προβληματισμένη η Στέλλα – «Στα αρ… μου και η ασυλία, στα αρ… μου όλα βασικά»

Τα ξίφη, για ακόμα μια φορά, βγήκαν ανάμεσα στις δυο ομάδες και οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα και μεταξύ παικτών της ίδιας ομάδας του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της νέας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef, η Στέλλα Κατσέ δεν δίστασε πειράζει επανειλημμένως τον καλό της φίλο και συμπαίκτη στην κόκκινη ομάδα, Αλέξανδρο Αντωνελάκη. «Πάντα κύριος ο Αλέξανδρος! Βρε συ, πριν σε γνωρίσω, νόμιζα ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτή τη ζωή» του φώναξε, μεταξύ άλλων, με χαμόγελο.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, η παίκτρια θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της για την προηγούμενη ασυλία και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την προηγούμενη εβδομάδα δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα ότι εγώ απογοητεύτηκα με τον Αλέξανδρο. Ο λόγος όμως που απογοητεύτηκα δεν ήταν γιατί δεν μου έδωσε εμένα την ασυλία. Αντέδρασα και απογοητεύτηκα ουσιαστικά γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα μάχεται σε κάτι που είναι αντίθετο και σε κάτι που αδικεί τον άλλον. Όλο αυτό όμως δημιούργησε ένα πρόβλημα. Ότι εγώ ήθελα να μου δοθεί η ασυλία. Στα αρχ… μου και η ασυλία, στα αρχ… μου όλα βασικά! Το θέμα μου είναι τι σχέση έχω εγώ με τον Αλέξανδρο και τι έχω εκλάβει από αυτόν τόσο καιρό» διευκρίνησε, εν συνεχεία, η Στέλλα Κατσέ στις δηλώσεις της.

Σέρβιραν ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη και το γύρισε πίσω

Τόσο η κόκκινη όσο και η μπλε ομάδα του MasterChef, με αρχηγούς την Μαρία Μπέη και τον Μότο Μότο αντίστοιχα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τόσο τους τρεις κριτές όσο και τους πολλούς καλεσμένους τους στη νέα ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Για μια ακόμα φορά, βεβαίως, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι υψηλοί τόνοι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά τον τελευταίο λόγο είχε η δοκιμή των πιάτων. Τα τραπέζια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο γέμισαν από καλεσμένους του MasterChef – 60 εργαζόμενοι και στελέχη της εταιρείας The Mart, που δοκίμασαν και ψήφισαν το μενού που τους άρεσε περισσότερο – ενώ και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήραν την θέση τους.

«Το ψάρι είναι εντάξει, παιδιά; Εμένα είναι λίγο περίεργο. Δεν ξέρω» τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης για να σχολιάσει, αμέσως, ο Σωτήρης Κοντιζάς πως «είναι σαν να έχει τελειώσει στο μπεν μαρί».

«Όχι, όχι! Είναι ωμό! Παιδιά, είναι ωμό τελείως. Σόρρυ» πρόσθεσε, εμφανώς αναστατωμένος, ο σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής του STAR για να βάλει το ψάρι σε ένα άδειο πιάτο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να ζητήσει από κάποιον άνθρωπο της παραγωγής να το μεταφέρει στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας του MasterChef.

«Μας γυρνάνε ένα ψάρι από τους κριτές επειδή ήταν ωμό και εκεί ξενέρωσα πάρα πολύ. Δε θα πω πάλι καλά που ήταν στους κριτές κι ας μην ψηφίζουν εκείνοι. Τι να πω; Απογοήτευση! Ίσως είχε 1-2 ακόμα κομμάτια που να μην ήταν καλά ψημένα. Εντάξει λάθος… μεγάλο λάθος. Ελπίζω να μην επηρεάσει πολύ στο σύνολο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 20χρονος Νίκος στην κάμερα του MasterChef.