Εκτός Survivor All Star ο Στάθης Σχίζας. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή (5/3) ο παίκτης του ριάλιτι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς, ξαφνιάζοντας τους πάντες με την απόφασή του.

Η ψυχολογία του Στάθη Σχίζα ήταν στα τάρταρα γιατί εκτός από τον τσακωμό του με τον Στέλιο Χανταμπάκη συνέβησαν και άλλα στην καλύβα του Survivor All Star.

Ο Στάθης αποκάλυψε πως η Ελευθερία του είχε πει ψέματα ερχόμενη στον Άγιο Δομίνικο και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα θέλησε να του πει την αλήθεια.

Όπως είπε αρχικά στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αφορά την κοπέλα του, χωρίς όμως να δώσει παραπάνω στοιχεία.

Ο Στάθης όπως ήταν φυσικό και εκνευρίστηκε και στεναχωρήθηκε λέγοντας: «Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, όχι πονηριά».

Ο δε Στάθης εμφανίστηκε φουλ ξενερωμένος με το «δηλητήριο» που έχυσε για εκείνον η Ελευθερία προκειμένου να εκδικηθεί τον Νίκο που ισχυρίστηκε ότι εκείνη και ο Μάριος κάθε βράδυ… μελώνουν το παστέλι.

«Προσπαθώ να καταλάβω για ποιον λόγο να προσπαθήσει με τέτοια στρατηγική να μου χαλάσει τη διάθεση, να με σπάσει ψυχολογικά. Είναι απάνθρωπο, ντροπή, λίγη τσίπα, χτύπησε εμένα γι’ αυτό που είπε ο Νίκος».

Στη συνέχεια ο παίκτης αποκάλυψε τι ακριβώς του είπε η Ελευθερία και επανέλαβε ότι σκοπός της ήταν να τον τιμωρήσει για τον φιλαράκο του τον Μπάρτζη… Ενώ αρχικά του είπε ότι η σύντροφός του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου της ζήτησε να του μεταφέρει την αγάπη και στη στήριξή της εν τέλει όχι μόνο «τα γύρισε» αλλά άφησε αιχμές για τη σχέση τους…

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο παίκτης των Κόκκινων ανακοίνωσε ότι αφήνει πίσω του το Survivor All Star καθώς δεν αντέχει άλλο την άσχημη ατμόσφαιρα στην ομάδα του, αφήνοντας αιχμές περί ηθικής και αξιών και ταράζοντας τα νερά στο ριάλιτι…

Οι Κόκκινοι χειροκρότησαν κατά την αποχώρηση του Στάθη με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη των Μαχητών να απασφαλίζει λέγοντας: «Τι χειροκροτάτε ρε μ@λ@κες;».

Την δε, οικειοθελή αποχώρηση του αγαπημένου της Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star σχολίασε με στόρι της στο Instagram η σύντροφός του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Σε περιμένω» έγραψε.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/3) προβλήθηκαν οι πρώτες αντιδράσεις των δύο ομάδων, μετά την έξοδό του από το παιχνίδι.

«Μεταφέρθηκε μια λανθασμένη πληροφορία επί τούτου νομίζω», σχολίασε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης για τον διάλογο Ελευθερίας – Σχίζα, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Οπότε πάει έξω να βρει την αλήθεια», είπε για τον Στάθη Σχίζα ο οποίος επιστρέφει στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Πάει έξω να βρει την αλήθεια γιατί δεν μπορεί να περιμένει άλλους δυο τρεις μήνες, μία εβδομάδα, δύο εβδομάδες» απάντησε ο Παναγιώτης και συμπλήρωσε για την στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου. «Ναι, μόνο στρατηγική και κακή τοξική στρατηγική».

Ο απόηχος της αποχώρησης δημιούργησε μεγάλο ρήγμα στην ομάδα. Χωρισμένοι στα δύο πια οι Κόκκινοι με ξέχειλη την οργή απέναντι σε Ελευθερία και Ευρυδίκη.

Ανάμεσα σε αυτούς που δεν θέλουν να βλέπουν πια στα μάτια τους τις παίκτριες η Σταυρούλα που από το συμβούλιο φάνηκε ότι από εδώ και πέρα άνοιξε πόλεμο μαζί τους.

«Σιχαίνομαι αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ κάποιους ούτε να τους κοιτάξω» δήλωσε εκνευρισμένη στο κιου με τα όσα έχουν γίνει.

Αλλά και οι παίκτες της μπλε ομάδας σχολίασαν τις εξελίξεις μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

«Αχ ρε Στάθη σε φάγανε. Το περιμένατε; Εγώ τον έβλεπα ότι ήταν λίγο σκεπτικός στον αγώνα, σκυθρωπός» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Ότι είχε δίκιο για το τι γίνεται εδώ μέσα – που ο καθένας κοιτάει την πάρτη του – είχε δίκιο. Ο θάνατός σου η ζωή μου» σχολίασε ο Νικόλας Αγόρου για όσα συμβαίνουν μέσα στο παιχνίδι.

«Πετσόκομμα» στον Σχίζα από τη Τζο – «Δεν μπορείς να μιλάς για ηθική, όταν έχεις φερθεί κι εσύ ανήθικα»

Και ενώ άλλοι τάχθηκαν υπέρ του για την απόφαση που πήρε η Τζο Μαριδάκη διέκρινε υποκρισία…

«Πριν φύγει έθιξε κάποια γεγονότα κι είπε κάποια λόγια. Συμφωνώ με αυτά που είπε γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο κι ο καθένας είναι για την πάρτη του. Απλά δεν περίμενα να τα πει ο Στάθης, γιατί τα μισά από όσα είπε, τα είχε κάνει ο ίδιος πέρυσι» και πρόσθεσε:

«Ας πούμε ο τρόπος που θεωρεί ότι του μιλούσαν οι συμπαίκτες του και αυτά που του έλεγαν κι εκείνος έλεγε ότι προσβάλλεται, τα ίδια έκανε και σε εμένα, όταν δεν έγραφαν οι κάμερες. Επομένως, δεν μπορείς να μιλάς για ηθική, όταν έχεις φερθεί κι εσύ ανήθικα σε συμπαίκτες σου στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν είχες καλούς τρόπους και δεν έπαιζες τίμια».