Η Έλενα Παπαρίζου στο νέο επεισόδιο του The Voice έβαλε τα κλάματα, όταν άκουσε ένα τραγούδι, που ερμήνευσαν δύο διαγωνιζόμενες, που προέρχονταν από την ομάδα της.

Στη σκηνή ανέβηκαν η Θεοδώρα Μουρατίδου από την Θεσσαλονίκη και η Ελένη Θεοδωρίδου από την Αθήνα, ερμηνεύοντας μια μεγάλη της Whitney Hiouston. Έτσι, κατάφεραν να την συγκινήσουν και να την φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

«Σε βλέπω λίγο συγκινημένη, Έλενα» πρόσεξε, αμέσως, ο παρουσιαστής του μουσικού τάλεντ σόου, Γιώργος Λιανός. «Είναι πάρα πολύ συγκινητικό να βλέπεις τόσο νέα κορίτσια να μπορούν να πουν ένα τόσο μεγάλο τραγούδι όσο καλύτερα μπορούν. Ξέρω ότι το τόλμησα με τα κορίτσια γιατί η Ελένη είναι 17 χρονών και η Θεοδώρα είναι 18. Σωστές και οι δυο και χαίρομαι που ένιωσα ότι όντως βρεθήκατε πάνω στη σκηνή γιατί δυσκολευτήκαμε λίγο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα σας»

«Θα συνεχίσω με την Θεοδώρα. Θέλω όμως να ξέρεις κάτι, Θεοδώρα μου, πως η Ελένη ήταν εξαιρετική. Καμία σχέση με τις πρόβες γιατί σήμερα μας το «είπες» το τραγούδι, Ελένη» κατέληξε, στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου δίνοντας έτσι στη Θεοδώρα Μουρατίδου το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του The Voice.