Και αυτή την εβδομάδα, η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης, έρχονται στις οθόνες μας αναφωνώντας «Έλεος!», τον τίτλο της εκπομπής τους, που έχει γίνει ήδη αγαπημένο σλόγκαν.

Το πιο ανατρεπτικό late night-talk show του Mega υπόσχεται να χαρίσει και απόψε στις 00:10 εύστροφα και καυστικά σχόλια για θέματα της επικαιρότητας και ακόμα μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Λαμπερή καλεσμένη, η Έλενα Χριστοπούλου, εντυπωσιάζει την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τις εκ βαθέων εξομολογήσεις της. Μιλά για το πώς δεν δίστασε στη ζωή της να γκρεμίσει όσα θεωρούσε λίγα και να κάνει μία δυνατή επανεκκίνηση, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε κάθε γυναίκα.

Η διάδραση με τους τηλεθεατές δεν θα λείψει ούτε από αυτή την εκπομπή, μέσα από ένα ακόμη απολαυστικό «Podcast!». Η Αννίτα και ο Ηλίας αφηγούνται και ακούνε ιστορίες βγαλμένες απ’ τη ζωή και δίνουν συμβουλές με τον μοναδικό τους τρόπο.

Απόψε στις 00:10, το «Έλεος!» είναι πανέτοιμο να μας κάνει αίσθηση και εντύπωση, φέρνοντας το πλούσιο παρασκήνιο στο λαμπερό προσκήνιο.