Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της εκπομπής «Έλεος!» του τηλεοπτικού σταθμού Mega, που παρουσιάζουν ο Ηλίας Ψινάκης με την Αννίτα Πάνια είχε ένα τεστ με ανιχνευτή ψεύδους. Στο πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (24/1), ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να πει την αλήθεια αλλιώς θα… φαινόταν στον πολύγραφο.

Η Αννίτα Πάνια, λοιπόν, τον υπέβαλε σε αυτή τη δοκιμασία για να ειπωθούν αλήθειες. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις προς τον συμπαρουσιαστή της ήταν αν είναι τσακωμένος με τον Σάκη Ρουβα, τον άλλοτε πελάτη του.

«Είναι αλήθεια πως ο πατέρας σου σε έχει αποκληρώσει μέσα σε μία μέρα, δύο φορές;», ήταν η πρώτη ερώτηση με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά «ναι» και το… μηχάνημα να δίνει το «οk». Έπειτα, τον ρώτησε: «Έχεις απατήσει ποτέ σύντροφό σου;» με την απάντησή του να είναι: «Βέβαια», που κρίθηκε αληθινή. Ακολούθησε το πρώτο… ψέμα. «Αυτό το διάστημα είσαι σε σχέση;» τον ρώτησε η Πάνια. «Όχι, δεν είμαι απάντησε» εκείνος με τον ανιχνευτή ψεύδους να χαρακτηρίζει την απάντησή του ψευδή.

«Έχεις πει ψέματα για την ηλικία σου;», έκανε η Αννίτα Πάνια με την απάντηση του Ηλία Ψινάκη, όχι μόνο να είναι αληθινή, αλλά να προκαλεί και εντύπωση: «Ναι, βάζω λίγο». Η επόμενη ερώτηση ήταν: «Έχεις υπάρξει σε σχέση που να προσποιείσαι ότι είσαι ερωτευμένος;» με τον Ψινάκη να απαντά: «Όχι», που κρίθηκε πως ήταν ψέμα.

Και μετά από τέτοια… πολιορκία ερωτήσεων ήρθε και η στιγμή για να δώσει την απάντηση στην ερώτηση που όλοι περίμεναν: «Ηλία, έχεις τσακωθεί με τον Ρουβά;». «Να τσακωθούμε όχι, αλλά δεν έχουμε και σχέσεις», είπε και σύμφωνα με τον ανιχνευτή έλεγε ψέματα. Όταν ο ανιχνευτής έδειξε ότι είναι ψέμα, πάντως, συνέχισε: «Αφού δεν έχω τσακωθεί ρε παιδιά. Τότε να απαντάμε με ολόκληρη φράση για να καταλαβαίνει το μηχάνημα».

Αννίτα Πάνια: «Δεν έχω μετανιώσει που παντρεύτηκα τον Νίκο Καρβέλα»

Από την ίδια δοκιμασία, δε, πέρασε και η Αννίτα Πάνια. Μια από τις πιο ιδιαίτερες ερωτήσεις που της έκανε ο Ηλίας Ψινάκης είναι αν τον εμπιστεύεται. Η παρουσιάστρια απάντησε «ναι», αλλά ο πολύγραφος έδειξε πως έλεγε ψέματα. Αποκάλυψε πως βρίσκει τον Ψινάκη «υπερβολικό» και ότι έχει πει «ναι» σε δουλειά μόνο και μόνο για τα χρήματα, με τον συμπαρουσιαστή της να μην χάνει την ευκαιρία να την αποκαλέσει «φιλάργυρη», ενώ υπογράμμισε πως δεν έχει μετανιώσει που παντρεύτηκε τον Νίκο Καρβέλα.