Για τη σειρά του Alpha «Σασμός» μίλησε η ηθοποιός Ευφημία Καλογιάννη η οποία υποδύεται την αφοσιωμένη στη δουλειά της και έμπιστη αστυνομικό Ντίνα αποκαλύπτοντας πως θα έχουμε και άλλον θάνατο.

Η γοητευτική αστυνομικός του αστυνομικού τμήματος της Άνω Ποριάς μίλησε την Τρίτη (10/1) στη κάμερα του «Happy Day» για τον ρόλο της, το τι θα δούμε από δω και στο εξής στη σειρά αλλά και για τα πράγματα που δεν της αρέσει να κάνει.

Αρχικά έκανε αποκαλύψεις και έδωσε spoiler. «Πιστεύω ότι θα έχουμε και άλλο θάνατο στο Σασμό. Δουλίτσα να υπάρχει στο τμήμα» Ωστόσο, στην κόντρα του Αστέρη με την Αργυρώ, τα νέα από το τμήμα δεν είναι διαφωτιστικά. «Δεν ξέρω εάν ο Σταύρος θα πάρει εκδίκηση από την Αργυρώ» υπογράμμισε.

Τα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» (από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου) μας επιφυλάσσουν, εκτός από αποκαλύψεις και ανατροπές στις ιστορίες, σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική ζωή της Ντίνας. «Δεν ξέρω εάν η Ντίνα θα ερωτευτεί έντονα όμως, σίγουρα, κάτι ωραίο θα υπάρξει στη ζωή της».

Δεύτερη χρονιά φέτος που η Ευφημία Καλογιάννη υποδύεται τη Ντίνα, έναν ρόλο που έχει αγαπήσει πολύ. «Μου αρέσει που η Ντίνα νοιάζεται για τους ανθρώπους που αγαπάει και τους φροντίζει. Είναι κάτι που το έχω κι εγώ» σας χαρακτήρας, λέει.

Οι σχέσεις με τους συναδέλφους της είναι εξαιρετικές, ενώ στο τμήμα έχουν γίνει μια παρέα. Μάλιστα, με τον Μύρωνα, τον Δημήτρη Μαμιό, έχουν γίνει φίλοι και πάνε μαζί για ψώνια! «Με τον Δημήτρη πήγαμε για ψώνια. Μας σταματούσαν και μας έλεγαν “σας συμπαθούμε”, “τι ωραίο το αστυνομικό τμήμα”, “μπράβο, συνεχίστε”. Και στον Δημήτρη έλεγαν τι ωραία γυναίκα που έχει δίπλα του».

Πάντως, στην κάμερα της εκπομπής, εξομολογήθηκε ότι «δεν απολαμβάνω να πηγαίνω για ψώνια. Βαριέμαι πολύ. Προτιμώ να πω στη μαμά μου να μου ψωνίσει και να της δώσω τα χρήματα». Κι ότι η σχέση της με τα social media είναι… «κάκιστη. Έχω ενεργούς λογαριασμούς αλλά δεν ασχολούμαι».

Δείτε το απόσπασμα:

Η σειρά του Alpha «Σασμός» επιστρέφει με νέα επεισόδια, από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 21:00.