Στον μεγάλο τελικό του J2US βρέθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος μαζί με την Λόλα προκειμένου να διεκδικήσουν την κορυφή στον φετινό κύκλο του λαμπερού σόου του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha. Το ζευγάρι ερμήνευσε τρία τραγούδια μέσα στα οποία υπήρξε η «Πανσέληνος».

Αμέσως μετά την ερμηνεία αλλά και τα θερμά σχόλια που δέχθηκαν από την κριτική επιτροπή του J2US, ο Λευτέρης Μητσόπουλος θέλησε να εκφράσει δυο λόγια καρδιάς προς το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη, την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτά τα λόγια θα τα θυμάμαι για μια ζωή. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Νίκο που μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς για τα πολύ όμορφα λόγια που έχω ακούσει σε αυτή την πορεία. Η αλήθεια είναι ότι και γω σαν παιδί έχω περάσει δύσκολα, δεν θέλω όμως να φτάσω σε αυτό ούτε και να πω διάφορα για αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να κάνω «νούμερα» με το τι έχω περάσει, πάντως θα ήθελα να πω ότι γενικά ότι κάνω στη ζωή μου θα το αφιερώνω σε δύο πολύ καλούς μου φίλους που έχω χάσει και στην αγαπημένη μου γιαγιά που ξεκίνησε όλο αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

«Από εκεί ξεκίνησαν όλα, έκανα τις πλάκες και τα αστεία και αυτό που με γέμιζε από μικρό παιδί ήταν ότι, ήμουν στη μέση και τριγύρω κόσμος, τους έκανα να περνάνε καλά και όσο και χάλια κι αν ήμουν εγώ με το που έβλεπα τα γέλια τους και ότι τους έδινα κάτι ωραίο τόσο γύρναγε σε μένα και ένιωθα καλύτερα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Λευτέρης Μητσόπουλος στον μεγάλο τελικό του J2US την παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Alpha.