Οι «Ρόμπες», η στήλη με τα σκετσάκια στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» με παρουσιαστές τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά ξαναχτύπησαν, αυτή τη φορά σχολιάζοντας δύο θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

Οι δύο παρουσιαστές καυτηριάζουν τον αντικαπνιστικό νόμο, μετά το πρόσφατο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον και την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ενώ δεν άφησαν ασχολίαστα και τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, του δικηγόρου της Εύας Καϊλή, που έγιναν viral τις τελευταίες ημέρες.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος την… είδε Βασίλης Μπισμπίκης και φούντωσε τα τσιγάρα μέσα στο στούντιο, γεμίζοντάς το με καπνό!

«Ρε συ Φώτη, πόσα κάπνισες;» ρώτησε η Τζένη Μελιτά τον Φώτη Σεργουλόπουλο μπαίνοντας στο γεμάτο καπνό στούντιο της εκπομπής. «Τι θες, παιδάκι μου; Μ’ αρέσει εδώ στην Ελλάδα, γιατί μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, να τα σπάσω, να διασκεδάσω, να κάνω το κέφι μου. Ό,τι θέλω κάνω. Μου αρέσει να πηγαίνω στο μαγαζί και να συνεννοούμαι με τον γύρω κόσμο. Να μου σερβίρουν κι ένα τασάκι από κάτω», είπε… μάγκικα ο Φώτης Σεργουλόπουλος

«Τι απαγορεύεται; Γιατί μας βλέπει και κανένας; Ε και; Όταν είμαι εγώ στο κέφι, θέλω να κάνω ό,τι θέλω. Μη μου τη σπας, δε μπορώ να διασκεδάσω αλλιώς. Θέλω να το σκάσω το τσιγάρο να περάσω ωραία» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος του σκετς, η Τζένη Μελιτά περιγράφει στον Φώτη Σεργουλόπουλο την εκδρομή της στο… Κορωπί, με τον παρουσιαστή να της μεταφράζει όλα τα αξιοθέατα της πόλης στα γαλλικά. «Καπνίσατε κιόλας κάτι;» τη ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. «Ζαμέ φιμέ Κορωπί» του απάντησε με χιούμορ η Τζένη Μελιτά, κλείνοντας το απολαυστικό σκετς.