Ο χριστουγεννιάτικος ημιτελικός του J2US είναι γεγονός και ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την εμφάνισή του σκηνή του show με μία εντυπωσιακή έναρξη. Σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα και με νέο λουκ στα μαλλιά, ο παρουσιαστής τραγούδησε τη χριστουγεννιάτικη επιτυχία του με τίτλο «Γούτσου-Γούτσου».

«Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ζεστασιά σε όλες τις καρδιές. Είναι γεγονός, είμαστε εδώ ζωντανά Παραμονή Χριστουγέννων στον Alpha. Σας υπόσχομαι ένα πράγμα: η βραδιά θα είναι γεμάτη θαύματα» είπε ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του show.

Ο παρουσιαστής του J2US ευχαρίστησε το κοινό που βρίσκεται ζωντανά εκεί στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της εκπομπής και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στην κριτική επιτροπή, καλωσορίζοντας έναν-έναν τους κριτές.

Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή επέλεξαν, όπως ανέφεραν «εντελώς συμπτωματικά», να φορέσουν κόκκινα φορέματα, ενώ ο Σταμάτης Φασουλής ένα κλασικό κοστούμι με πετρόλ σακάκι.

«Είναι Χριστούγεννα. Το κόκκινο πάει λίγο παραπάνω, το καταλαβαίνω» σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης. «Εμένα μου πήρε λίγο παραπάνω ύφασμα» του απάντησε με χιούμορ η Βίκυ Σταυροπούλου.