Η στιγμή του μεγάλου τελικού του GNTM έφτασε και λίγα λεπτά πριν τις 21:00 το τελευταίο επεισόδιο του διαγωνισμού του Star Channel βγήκε στον «αέρα».

Σε λίγες ώρες θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια και οι τρεις φιναλίστ, τις τελευταίες τους στιγμές στο σπίτι του GNTM βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν τον προσωπικό τους απολογισμό για την πορεία τους στο παιχνίδι.

Η Βικτώρια μάλιστα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να δηλώσει μετανιωμένη που πλήγωσε τη Ραφαέλα με ένα αιχμηρό σχόλιο που της είχε κάνει για μια φωτογραφία.

«Στο GNTM μαθαίνεις να δέχεσαι την κριτική, ότι δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους και δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους. Υπήρξαν πάρα πολλά πράγματα. Κάποια έμειναν off-camera, κάποια ήταν on-camera. Υπήρχαν πάρα πολύ ωραίες στιγμές, οι οποίες δυστυχώς δεν υπήρχε μία κάμερα εκεί να τις τραβήξει εκείνη τη στιγμή. Θα είναι μόνο στις μνήμες μας» εξομολογείται συγκινημένη στην κάμερα η Βικτώρια.

«Υπήρξαν και άσχημες στιγμές που ήμασταν τυχερές γιατί ήταν ελάχιστες. Αυτό που μου έχει μείνει πάρα πολύ έντονα είναι το πλατώ με τη Ραφαέλα. Πλήγωσα τη Ραφαέλα, αν την πλήγωσα δεν ξέρω. Δεν ξέρω πώς το πήρε… αλλά είπα κάτι που δεν θα το ‘λεγε η Βικτώρια» προσθέτει στη συνέχεια χωρίς να κρύψει τα δάκρυά της.

«Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, σίγουρα κάποια πράγματα θα τα χειριζόμουν τελείως διαφορετικά» ανέφερε κλείνοντας η Βικτώρια, λίγο πριν τον Μεγάλο Τελικό.

Θυμηθείτε την επίμαχη σκηνή εδώ: