Θέλεις να παρακολουθείς όλες τις αγαπημένες σου σειρές στην καλύτερη οθόνη κινητού τηλεφώνου που υπάρχει στον κόσμο; Να μπορείς, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι, να κάνεις streaming σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες με υψηλή ανάλυση εικόνας και ήχου; Να τραβάς επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο; Και παράλληλα να είσαι ενημερωμένος για όλα τα νέα των σειρών που παρακολουθείς σε Ελλάδα και εξωτερικό;

Δήλωσε συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό του Newsbeast, για να κερδίσεις το νέο iPhone 14.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό

Αυτά που πρέπει να κάνεις, είναι να πατήσεις ένα like στη σελίδα μας στο Facebook Σειρές και Εκπομπές από το χώρο των Media και ένα like στο Facebook post του διαγωνισμού.

Μεγάλος εορταστικός διαγωνισμός Newsbeast: Κέρδισε ένα iPhone 14 128GB 5G Starlight αξίας 1.069 ευρώ! 🎁Δήλωσε…

Posted by Σειρές και Εκπομπές από το χώρο των Media on Friday, December 16, 2022

Ο διαγωνισμός για να κερδίσεις το νέο iPhone 14 ξεκινά την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 και λήγει τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 στις 12:00 μ.μ.

Μπες τώρα στη θεματική σελίδα του Newsbeast στο Facebook και δες πώς θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις το κορυφαίο smartphone.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού.

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Γνώρισε το νέο iPhone 14

Το νέο iPhone 14 που θα κερδίσει ο νικητής της κλήρωσης, αποτελεί ένα θαύμα της τεχνολογίας. Διαθέτει οθόνη Super Retina XDR OLED 6,1 ιντσών με υψηλή ανάλυση και ακρίβεια χρωμάτων, που κάνει τα πάντα να φαίνονται ευκρινή και αληθινά. Επίσης προσφέρει υψηλή αντίθεση για φωτεινά λευκά και αληθινά μαύρα. Επίσης εξωτερικά η οθόνη έχει στρογγυλεμένες γωνίες που ακολουθούν μια υπέροχα καμπυλωτή σχεδίαση, τηρώντας παράλληλα τις αναλογίες ενός τυπικού ορθογωνίου.

Ο επεξεργαστής A15 Bionic, με 5-πύρηνη GPU, τροφοδοτεί όλες τις τελευταίες λειτουργίες και κάνει τα έντονα γραφικά παιχνιδιών και τις εφαρμογές AR να μοιάζουν εξαιρετικά ρευστές. Η μπαταρία του προσφέρεται για αναπαραγωγή έως και 20 ωρών βίντεο, ενώ η νέα κύρια κάμερα και η βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας, σου επιτρέπουν να τραβάς ακόμα πιο εντυπωσιακές λήψεις σε όλα τα είδη φωτισμού, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τα βίντεο μοιάζουν με ταινίες του Χόλιγουντ. Η κινηματογραφική λειτουργία μετατοπίζει αυτόματα την εστίαση στο πιο σημαντικό θέμα μιας σκηνής, όπως ακριβώς κάνουν οι κινηματογραφιστές. Και τώρα μπορείς να κάνεις εγγραφή σε 4K στα 24 fps – τον ίδιο ρυθμό καρέ που βλέπεις στις ταινίες. Όσον αφορά τις selfies σίγουρα θα σε μαγέψουν. Τράβηξε τα πιο ευκρινή, πολύχρωμα κοντινά πλάνα και ομαδικές λήψεις, χάρη στη νέα μπροστινή κάμερα TrueDepth με αυτόματη εστίαση και μεγαλύτερο διάφραγμα.

Επίσης, η νυχτερινή λειτουργία ενεργοποιείται αυτόματα για ιδιαίτερα σκοτεινές σκηνές, ώστε να έχεις πιο φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες. Τέλος, ο επεξεργαστής είναι 6πύρηνος A15 Bionic, η μνήμη του είναι στα 128 GB και η ανάλυση οθόνης στα 2532 x 1170 pixels.