Θα… «φορεθεί» πολύ η Κύπρος φέτος, ειδικά από τηλεοπτικά πρόσωπα, τα οποία για τον ένα ή για τον άλλο λόγο, έχουν μείνει εκτός αθηναϊκών καναλιών.

Έτσι, τουλάχιστον δύο παρουσιαστές και ένας ηθοποιός, έχουν κάνει το Αθήνα – Κύπρος, «Κολλιάτσου – Παγκράτι», προκειμένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει.

Πρώτη ξεκίνησε αυτά τα δρομολόγια στις αρχές του φθινοπώρου, η Ράνια Θρασκιά, η οποία είχε αποδεχτεί την πρόταση να παρουσιάσει μία εκδήλωση μεγάλου κυπριακού καναλιού.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφού είδε κι αποείδε, αποφάσισε να πει το «ναι» σε κυπριακό τηλεοπτικό δίκτυο, για την παρουσίαση ενός ριάλιτι.

Τρίτος –αλλά όχι τελευταίος, γιατί και άλλοι επιδιώκουν να αναπτύξουν συνεργασία με κυπριακές τηλεοπτικές επιχειρήσεις– ο ηθοποιός, Δημήτρης Βλάχος.

Ο νεαρός, ο οποίος έγινε γνωστός, μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες», πηγαινοέρχεται εδώ και αρκετούς μήνες, προκειμένου να ολοκληρώσει τα γυρίσματα, μιας νέας τηλεοπτικής σειράς, με τον τίτλο «Πανσέληνος», η οποία επίσης θα προβληθεί από μεγάλο κυπριακό κανάλι.

Πηγή: www.golema.gr