Την πικρία της για τον τρόπο που έληξε η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ εξέφρασε η Ντόρα Κουτροκόη, που πριν από λίγη ώρα υπέγραψε την απόλυσή της. «Υπέγραψα μόλις την απόλυση, αποχωρώ από το κανάλι» είπε η δημοσιογράφος μιλώντας στο «Πρωινό».

«Η αντιπρόταση έγινε χθες το απόγευμα στις 4 μετά από όλα όσα είχαν ειπωθεί στις εκπομπές. Ήταν για βοηθός αρχισυντάκτη που δεν είχε σχέση με το αντικείμενό μου και με την αρχισυνταξία που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια» προσέθεσε ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς πρόταση της έγινε μετά τα δημοσιεύματα.

«Είμαι στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, σε χρονική στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Δεν είχα καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας» λέει η δημοσιογράφος.

Σε ερώτηση για τους συμπαρουσιαστές της Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, η Ντόρα Κουτροκόη απάντησε: «Όταν είσαι τόσα χρόνια σε μια δουλειά και έχεις μια εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».

«Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική για τους ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι. Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον, πήγα μόνο στα κορίτσια στο μακιγιάζ» κατέληξε η Ντόρα Κουτροκόη.