Στο τέλος του επεισοδίου της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1 που μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (7/11), ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε με καυστικό τρόπο το «Love Island», το reality show του ΣΚΑΪ, το οποίο έριξε τίτλους τέλους το περασμένο Σάββατο (5/11).

«Ρε παιδιά μισό λεπτό, τελείωσε το Love Island; Δεν το πήρες χαμπάρι; Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Αλήθεια τι γίνεται σε αυτό το Love Island; Ποιος είναι ο στόχος; Ποιο είναι το ζητούμενο; Τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες;», είπε αρχικά ο παρουσιαστής της εκπομπής και συνέχισε:

«Δεν πρέπει να έχει γίνει ξανά στην ιστορία της τηλεόρασης τέτοιο γρήγορο… Δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης να τελείωσε μία εκπομπή και να μην το πήρε κανείς χαμπάρι».

Συνέχισε να εκφράζει τη… δυσαρέσκειά του με το φινάλε του «Love Island». «Είναι απίστευτο που τελείωσε. Ντροπη, πραγματικά, ντροπή. Καθήλωσε όλη τη χώρα ο τελικός που έγινε το Σάββατο. Κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι. Δεν έχουμε ιδέα και ποιος νίκησε. Κανείς από τους τηλεθεατές δεν μας έστειλε κιόλας ποιος νίκησε. Αλλά η αγάπη νίκησε…».

Και προειδοποίησε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε ζωντανό, ξεψαχνίζοντας αποσπάσματα, ούτως ή άλλως είτε τελείωσε είτε όχι, κανείς δεν το κατάλαβε».