Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο και αφήνει με ακόμα μια σειρά το δικό του αποτύπωμα. Η σειρά Maestro μπορεί να καθυστέρησε λίγο να βγει στον «αέρα» εξαιτίας της πανδημίας όμως τελικά προβλήθηκε και αποτέλεσε θέμα συζήτησης και σχολιασμού από το πρώτο λεπτό προβολής της.

Έντονα συναισθήματα, σχέση με διαφορά ηλικίας, ενδοοικογενειακή βία, η αποδοχή του περίγυρου, ομοφυλοφιλία και παράνομες δραστηριότητες είναι ορισμένα μόνο από τα θέματα που αγγίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη νέα του σειρά «Maestro» που προβάλλεται από το Mega κάθε Πέμπτη στις 22:40.

Οι τηλεθεατές «αγκάλιασαν» την σειρά αφού μαζί της θυμήθηκαν την ξεγνοιασιά των 15 τους χρόνων, όταν και παρακολουθούσαν σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενώ ανατριχιάζουν κάθε φορά που ένα «σκληρό» θέμα προβάλλεται όπως ακριβώς είναι και στην πραγματικότητα.

Χαρακτηριστική σκηνή η οποία έκανε τους τηλεθεατές να υποκλιθούν στις υποκριτικές δυνατότητες της Μαρίας Καβογιάννη ήταν αυτή στην οποία ο χαρακτήρας που υποδύεται η ηθοποιός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της ενώ στην συνέχεια εκείνος χτύπησε βάναυσα με αλυσίδα τον γιο τους επειδή έφτασαν στα αυτιά του φήμες πως είναι ομοφυλόφιλος.

Την ερχόμενη Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 22:40 έρχεται το τρίτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Προσευχή».

Σε αυτό θα δούμε πως οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα. Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν.

Λίγο πριν προβληθεί το τρίτο επεισόδιο του Maestro, το Newsbeast τρύπωσε στα γυρίσματα της σειράς. Ατμοσφαιρικά πλάνα, αγκαλιές των πρωταγωνιστών στα διαλείμματα των πολύωρων γυρισμάτων και σκληρή δουλειά από τους συντελεστές αποτυπώνονται στα καρέ.

Δείτε το backstage υλικό από την σειρά Maestro