Ο Γιωργάκης, καρπός του έρωτα της Κυβέλης και του Παπανδρέου, γεννιέται στην Ελβετία. Το πιστοποιητικό γέννησης, όμως, είναι η αιτία για τον πρώτο μεγάλο καβγά του ζευγαριού. Στην συνέχεια μεταφερόμαστε στο 1968, όταν ο Παπανδρέου υποβάλλεται σε εγχείρηση στομάχου.

Η Κυβέλη αγωνιά, αναπολεί τις καλές στιγμές και ανασύρει παλιές ιστορίες διαβάζοντας τα γράμματα του Γιώργη προς αυτήν στο έβδομο επεισόδιο της δραματικής ιστορικής σειράς «Φλόγα και άνεμος», που θα προβληθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00 στην ΕΡΤ.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Φλόγα και άνεμος»

Επεισόδιο 7ο: 1968 Ο Παπανδρέου υποβάλλεται σε εγχείρηση στομάχου. Η κόρη της Κυβέλης, Μιράντα, συμπαραστέκεται στη μητέρα της, που αγωνιά. Ο Γκούβερης με τον λοχαγό συζητoύν για την πίστη του Φώντα στη δικτατορία, που έχουν αρχίσει να αμφισβητούν. Στον «Ευαγγελισμό» απαγορεύουν την είσοδο στο δωμάτιο του Παπανδρέου στον γιο του, Γιωργάκη. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης πλησιάζουν στον τελικό σκοπό τους. Ο έρωτας της Αγάπης και του Σπύρου του σοφέρ δεν μένει μυστικός. Η Κυβέλη «ξεθάβει» παλιές ιστορίες, διαβάζοντας τα γράμματα του Γιώργη προς αυτήν.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Γεννιέται στην Ελβετία ο Γιωργάκης, ο γιoς της Κυβέλης και του Παπανδρέου. H Κυβέλη τού δίνει το όνομα του αγαπημένου της. Το πιστοποιητικό γέννησης, όμως, είναι η αιτία για τον πρώτο μεγάλο καβγά του ζευγαριού. Στην Αθήνα, η οικογένειά της μαθαίνει τα ευχάριστα νέα. Στην επιστροφή, η Κυβέλη συνεχίζει να παίζει στο θέατρο, αλλά ο Παπανδρέου έχει άλλα σχέδια. Η Κυβέλη τού συμπαραστέκεται στην πορεία του προς την εξουσία.