Ένα πικάντικο παιχνίδι αλήθειας κλήθηκαν να παίξουν στο επεισόδιο της Τρίτης (25/10) οι συμμετέχοντες του Love Island, του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ και βγήκαν στο φως πολλές αποκαλύψεις. Οι παίκτες έπρεπε να απαντήσουν σε καυτές ερωτήσεις κι αν είχαν θετική απάντηση, έπιναν από το ποτήρι που είχαν στο χέρι τους και την μοιράζονταν με τους υπόλοιπους. Αν πάλι όχι, κρατούσαν χαμηλά το ποτήρι.

Η ερώτηση για το αν έχουν συνευρεθεί ερωτικά πολλές φορές με το ίδιο άτομο την ίδια ημέρα έφτασε κι η αμηχανία ήταν έκδηλη. Η Κατερίνα ήπιε από το ποτήρι της κι η περιέργεια ήταν για το πόσες φορές ήταν το max της.

Η ίδια αποκάλυψε ότι είναι 17 οι φορές κι ο Γιώργος έμεινε άφωνος: «17; Κουνελάκια ήθελες να κάνεις;», με τον Παναγιώτη από τη μεριά του να αναρωτιέται: «17 φορές; Θεέ μου, θεέ μου. Δεν ξέρω πώς χωράνε τόσες φορές μέσα σε μια μέρα. Ο άλλος δηλαδή πρέπει να έχει χάσει 15 κιλά», για να του… απαντήσει η «φωνή» του ριάλιτι αγάπης: «Θέληση να έχεις Παναγιώτη μου και να ξεκινήσεις από τα αξημέρωτα και όλα γίνονται».

Μια άλλη πικάντικη ερώτηση ήταν η εξής: «Εγώ ποτέ δεν έχω κυκλοφορήσει έξω χωρίς εσώρουχο», με την Κλαούντια να προβαίνει στην εξής αποκάλυψη: «Παιδιά, τα ρουχαλάκια μου στο Love Island για να φαίνονται έτσι ωραία και smooth, δεν μπορείς να βάλεις εσώρουχο. Sorry. Προχθές δεν φόραγα εσώρουχο. Surprise»

Μια ακόμη hot ερώτηση ήταν η ακόλουθη: «Εγώ ποτέ δεν έχω φορέσει σέξι στολή για να συνευρεθώ ερωτικά με τον νυν σύντροφό μου». Η Μαρία δήλωσε πως έχει ντυθεί κοκκινοσκουφίτσα, ο Γιώργος Batman.

Πάτησε το πόδι της στο νησί και δεν πίστευαν στα μάτια τους

Το επεισόδιο επιφύλαξε και μια επιστροφή, με τους παίκτες να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Όσο οι συμμετέχοντες απολάμβαναν ένα ξεχωριστό πάρτι στη βίλα κι έβγαζαν αναμνηστική φωτογραφία, μια γυναικεία φιγούρα εισέβαλε ανάμεσά τους πανηγυρίζοντας.

Η πόζα σταμάτησε κι οι πάντες πάγωσαν. Η κοπέλα, που επέστρεψε στο ριάλιτι αγάπης, ήταν η Νίκη. Οι συμπαίκτες της απόρησαν για το λόγο που επέστρεψε από την Ελλάδα ενώ κάποιοι δυσανασχέτησαν, λέγοντας ότι είχε την ευκαιρία της, δεν έκανε τίποτα και θα προτιμούσαν έναν καινούριο παίκτη.

Η «οπτασία», όπως την αποκαλούν, είναι πίσω πια και θέλει να ζήσει ξανά την εμπειρία από την αρχή.