Στην τεράστια πασαρέλα των τεσσάρων εποχών φορώντας τις υπέροχες δημιουργίες του διάσημου σχεδιαστή Peter Dundas και ψηλοτάκουναδοκιμασία που οδήγησε μια παίκτρια στην αποχώρηση με κλάματα από τον διαγωνισμό -, στο επεισόδιο της Τρίτης (18/10) στο GNTM, η Coty απογοήτευσε τους κριτές.

Η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά στη διαγωνιζόμενη ότι δεν ξέρει πώς να περπατάει σωστά επάνω σε τακούνια, με εκείνη να αποκρίνεται πως δεν το είχε προσπαθήσει ποτέ γιατί είναι ψηλή και δεν της έχει χρειαστεί.

Οι κριτές τότε τόνισαν ότι ως μοντέλο πρέπει να μάθει να περπατάει φορώντας αυτό το γυναικείο παπούτσι.

Η απάντηση της Coty τούς αιφνιδίασε. «Θεωρώ ότι δεν έχω κάποια ταυτότητα στο περπάτημα γιατί είναι κάτι που δεν έχω δουλέψει. Τα high heels είναι για εμένα άγνωστα τελείως… Δεν χρειάστηκε. Το ύψος το έχω. Δεν θα επέλεγα να βάλω έξω τακούνι. Εγώ δεν νιώθω 100% γυναίκα, ας ξεκινήσω από εκεί. Θεωρώ πως είμαι και αγόρι και γυναίκα. Δεν θα έβαζα έξω ψηλά.

Γυρνώντας πίσω στη θέση μου νιώθω ελαφρώς ελαφρύτερη. Σίγουρα κρύβω και μια πτυχή του εαυτού μου, που είναι υπό μελέτη κι είμαι πολύ ανοιχτή στο να το εκφράζω. Δεν είναι ταμπέλα σε καμια περίπτωση. Νιώθω κι αγόρι και κορίτσι. Το ότι υπάρχουν οι ταμπέλες, μας βγάζουν από το βασικό το πως αισθανόμαστε και σήμερα μάλλον μοιράστηκα πως αισθάνομαι» είπε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.

Έβαλε τα κλάματα η Τζούλια – Πώς χαρακτήρισε τη φωτογραφία της;

Δεν τα πήγε πολύ καλά στη φωτογραφική δοκιμασία ούτε η Τζούλια, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή.

Η Τζούλια, που αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας με τη λεύκη, όταν είδε τη φωτογραφία της, χαρακτήρισε τον εαυτό της ως ένα… λουκάνικο που είναι με σχοινάκι, όπου πετάγονται τα ξίγκια! «Έτσι ένιωσα, ότι είμαι λουκάνιμο με σχοινάκι», δήλωσε στην κάμερα το μοντέλο.

Ο Τάσος Σοφρωνίου της σχολίασε ότι η πασαρέλα της δεν ήταν καλή, όπως δεν είναι και η φωτογραφία της. «Αρχίζω και σε χάνω, οι εικόνες δεν έχουν τη χαρά που είχες τον πρώτο καιρό» της είπε, με το μοντέλο να θεωρεί ότι είχε καλύτερες πόζες από αυτήν που πήγε στο πλατό.

Η Βίκυ Καγιά της σχολίασε ότι δε θα έπρεπε να είναι εκνευρισμένη, ζητώντας της κατά τη συμμετοχή της στο GNTM 5 απλά να πει την ιστορία της. Το ενσταντανέ δεν άρεσε και στον guest judge, Ευάγγελο Μπούση.

«Γενικά είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη και δείχνω τα συναισθήματά μου, δεν ντρέπομαι να τα δείχνω. Σίγουρα η ένταση που μου βγήκε ήταν με τον εαυτό μου, αλλά αυτό με την ενέργεια… έχω ενέργεια δεν ξέρω τι θέλουν να κάνω. Θέλω να μου πουν τι πρέπει να κάνω;», είπε με δάκρυα στα μάτια η Τζούλια.