Οι auditions του GNTM 5 έφτασαν στο τέλος τους και τα υποψήφια μοντέλα που διεκδικούν μια θέση στο χώρο της μόδας αλλά και στο σπίτι του διαγωνισμού ήρθαν αντιμέτωπα με το Id catwalk όπου κλήθηκαν να δείξουν μέσα από τη μόδα το ποια πραγματικά είναι.

Ωστόσο, τις εμφανίσεις τους θα σχολιάσουν οι τρεις από τους τέσσερις κριτές αφού η Σοφία Χατζηπαντελή ολοκλήρωσε την παρουσία της στο GNTM και αποχώρησε από το διαγωνισμό.

Λίγο πριν το Id catwalk, οι υπόλοιποι κριτές του GNTM αποχαιρέτησαν την Σοφία Χατζηπαντελή και την ευχαρίστησαν για την πολύτιμη βοήθειά της.

«Ήταν δύσκολο αλλά το κατάφερα. Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα, που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν φοβούνταν για τίποτα. Αυτό ήταν very inspiring. Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν experience, που δεν θα το ξεχάσω. Καλή επιτυχία για τα άλλα πράγματα που θα κάνετε στο GNTM φέτος» τους είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Τα πήγες τέλεια! Θα ξαναέρθει η Σοφία όταν τελειώσει τα campaigns της στο εξωτερικό και έχει λίγο off. Θα μας λείψεις πάρα πολύ. Σ’ αγαπάμε πολύ!» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά στο νεαρό μοντέλο.