Η Ιωάννα Μάνδρου πριν από λίγες ώρες εξέφρασε την προτίμησή της στον Νίκο Μουτσινά μιλώντας στην κάμερα της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέροντας χαρακτηριστικά «ο Μουτσινάς είναι η αγάπη μου. Απορώ πώς μου ξέφυγε και δεν τον παντρεύτηκα».

Η δημοσιογράφος με ειδίκευση στο δικαστικό ρεπορτάζ ήταν μια από τις αδυναμίες του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του και στη στήλη με τα ρούχα.

Η αγάπη και ο σεβασμός μεταξύ τους δεν κρύβεται και έτσι η ίδια αποφάσισε να του κάνει μια έκπληξη.

Η δημοσιογράφος εισέβαλε την Παρασκευή (23/9) στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με μια ανθοδέσμη και έδωσε προθεσμία στον Νίκο Μουτσινά μέχρι τη Δευτέρα (26/9) να της πει το πολυπόθητο «ναι».

Ο διάλογος μεταξύ τους ήταν απολαυστικός.

Ιωάννα Μάνδρου: «Το σκέφτηκα και λέω “πώς τον έχασα;”. Είσαι ευχάριστος, καλό παιδί, κοινωνικός, η καλύτερη εκπομπή. Τι άλλο θες;»

Νίκος Μουτσινάς: «Α, λέμε καλά λόγια, ντρέπομαι! Όποτε θες θα με πάρεις τηλέφωνο και θα έρχεσαι. Θα μου πεις “είμαι η νύφη” και θα έρχεσαι!».

Το «Love Island» έγινε το μήλον της έριδος και η «Βάνια» έγινε έξαλλη – «Καναλάρα συγκεντρώσου λίγο!»

Το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Love Island» αποδείχτηκε το μήλον της έριδος ανάμεσα στις τηλεοπτικές εκπομπές και η τηλεοπτική «Βάνια» εκνευρίστηκε.

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έφυγε για την Τενερίφη, ωστόσο ήδη έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα του παιχνιδιού.

Η τηλεοπτική «Βάνια» εμφανίστηκε στο πλατό και έδωσε το πρώτο αποκλειστικό, που από ότι φαίνεται το είχαν προλάβει από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Δεν ήθελα να ξεκινήσω με νεύρα, αλλά ξεκίνησα με νεύρα Νικόλα! Καναλάρα, συγκεντρώσου λίγο. Ακόμα δεν ήρθε να μας πάρει τη δουλειά. Λίγο ψύχραιμα!», είπε με το μοναδικό της χιούμορ.