Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους κριτές του GNTM αφού στο επεισόδιο της Τρίτης (20/9) για πρώτη φορά είδαμε να διαγωνίζονται μαζί μαμά και κόρη! Ο λόγος για την 19χρονη Μάρα, η οποία συστήθηκε στους κριτές έχοντας δίπλα της την 47χρονη μητέρα της, Μικαέλα. Οι δυο τους μένουν στη Θεσσαλονίκη.

Μπαίνοντας στο πλατό των auditions, κανείς δεν πίστεψε ότι πρόκειται για μητέρα και κόρη. Η 47χρονη Μικαέλα που είχε στεφθεί Μις Σλοβενία (η χώρα καταγωγής της) πριν 25χρόνια, εντυπωσίασε τους κριτές με την ομορφιά και το καλό της DNA και μόλις φόρεσε μαγιό οι κριτές έμειναν άναυδοι

«Η μαμά μου δήλωσε για μένα συμμετοχή γιατί εγώ ντρεπόμουν και δεν ήθελα, αλλά με έπεισε και μετά την έπεισα κι εγώ να δηλώσουμε και να έρθουμε μαζί. Εγώ ασχολούμαι τον τελευταίο χρόνο με το modeling, ενώ η μαμά είχε βγει “Miss Σλοβενία” παλιότερα. Είπα να ακολουθήσω τα χνάρια της», ανέφερε αρχικά η 19χρονη Μάρα.

Κατά την εμφάνισή τους μπροστά στους κριτές η Βίκυ Καγιά ανέφερε: «Είμαι συγκινημένη που στέκεσαι σήμερα εδώ και στηρίζεις το παιδί σου και είμαι συγκινημένη και για έναν ακόμη λόγο, που έβαλες τον εαυτό στο προσκήνιο και κάνεις και λίγο αυτό που θέλεις κι εσύ γιατί πολλές φορές οι μαμάδες ξεχνάμε να ζούμε. Είμαι δίπλα σου», δήλωσε για την προσπάθεια της 47χρονης.

«Εγώ είχα ενδοιασμούς, αλλά ο άντρας μου, μου είπε να έρθω οπωσδήποτε, είναι ακομπλεξάριστος», αποκάλυψε η Μικαέλα για τη συμμετοχή της.

Το γεγονός ότι κι οι δυο τους ασχολούνται με τον αθλητισμό, ήταν κάτι που ήταν προφανές από τα καλογυμνασμένα κορμιά τους και την άψογη σιλουέτα τους. Παρόλο που στην αρχή έδειξαν να έχουν αμηχανία στις κοινές πόζες τους, στη συνέχεια κατάφεραν να τα πάνε καλύτερα και χάρισαν μία μοναδική στιγμή στο σόου μόδας.

Μαμά και κόρη φόρεσαν μαγιό και πέρασαν στην επόμενη φάση του GNTM

Η 47χρονη πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM 5 με τέσσερα «ναι» και όπως ήταν φυσικό, συγκινήθηκε, καθώς κατάφερε να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της.

«Εγώ για τη Μάρα ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει στο παιχνίδι. Με άγγιξαν τα καλά λόγια προς την κόρη μου παρά προς τον εαυτό μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της 47χρονης για την κοινή συμμετοχή με την κόρη της στο GNTM.

Με τη σειρά της η 19χρονη κόρη, γοήτευσε την κριτική επιτροπή με τις αναλογίες και το αλαβάστρινο πρόσωπό της που «θυμίζει άγαλμα». «Έχεις το καλύτερο πρόσωπο φωτογραφικά που έχει μπει στον διαγωνισμό» τόνισε ενθουσιασμένος ο Γιώργος Καράβας και της έδωσε «απλόχερα» το «ναι».

Θετικές απαντήσεις έδωσαν στη Μάρα και οι άλλοι τρεις κριτές, σαν «Καρυάτιδα» την είδε και ο Τάσος Σοφρωνίου και έτσι, μαμά και κόρη πέρασαν μαζί και αγαπημένες στην επόμενη φάση του GNTM 5.