Πρεμιέρα στη νέα της τηλεοπτική στέγη έκανε, χθες, Δευτέρα (12/09) η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια βγήκε για πρώτη φορά στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και η πρώτη εκπομπή του «Πρωινό μας» σάρωσε στην τηλεθέαση αφού συγκέντρωσε υψηλά νούμερα.

Τα συγκεκριμένα νούμερα τηλεθέασης όμως, θέλησε να σχολιάσει η Ναταλί Κάκκαβα. Η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της πρωινής εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα», προχώρησε ένα tweet στο οποίο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως από τις 10:00 μέχρι τις 11:00, η εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου ήταν πιο ψηλά από αυτή της Φαίης Σκορδά.

«Μια επισήμανση για τους αριθμολάτρεις… Και τους ερμηνευτές της τηλεθέασης. Για μία ώρα 10 με 11 η Super Κατερίνα ήταν πάνω από την πρεμιέρα του “Πρωινό μας”. Τυχαίο ή δείγμα γραφής θα πω εγώ; Το μέλλον θα δείξει…», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ναταλί Κάκκαβα: Έκρινε την τηλεθέαση της Φαίης Σκορδά και της την «έπεσαν» – «Πέρυσι δεν είχα το δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου»

Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα προκάλεσε κύμα σχολίων με ορισμένους διαδικτυακούς της φίλους να της επισημαίνουν πως δεν ήταν σωστή η τοποθέτησή της και πως πρώτα έπρεπε να σκεφτεί ότι ευτυχώς που υπάρχουν εκπομπές και οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν δουλειά.

Μεταξύ των απαντήσεων που έδωσε η Ναταλί Κάκκαβα ήταν και μια που αναφερόταν στην περσινή σεζόν κατά την οποία τόνισε πως δεν είχε το δικαίωμα να λέει την άποψη της ενώ φέτος το έχει.