Το πρωί της Δευτέρας (12/09) η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι. Η παρουσιάστρια είπε την πρώτη «καλημέρα» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και από το πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Είκοσι χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ, το ξέρετε. Αυτή η πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική για εμένα. Μου λείψατε, ευχαριστώ όσους βρίσκoνται εδώ. Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της λόγια στους τηλεθεατές.

Η πρώτη εκπομπή τελείωσε στις 12:00 και η Φαίη Σκορδά, έβγαλε το λευκό εντυπωσιακό φόρεμα που φορούσε στην πρεμιέρα της και φόρεσε ένα -εξίσου εντυπωσιακό – μαύρο και κατευθύνθηκε προς την Κηφισιά. Εκεί, σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής, η Φαίη Σκορδά είχε δώσει ραντεβού με εκπροσώπους του Τύπου ώστε να καλωσορίσουν μαζί τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά

Απαλλαγμένη από το άγχος της πρεμιέρας, η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε χαλαρή έναν προς έναν όλους τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο πλευρό της για να της ευχηθούν «καλή σεζόν» και συζήτησε μαζί τους για την πρεμιέρα, το νέο της σκηνικό αλλά και γενικότερα για το τηλεοπτικό τοπίο ενώ άκουσε προσεκτικά την άποψή τους για το «Πρωινό μας».

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά φυσικά, ήταν οι συνεργάτες της, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Αφροδίτη Γραμμέλη, Άγγελος Βουράκης, Ελενα Χριστοπούλου, Βάσια Μαυράκη και Θεοδόσης Πάνου.