Ένα ακόμα live του X Factor ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής. Η Εβελίνα Κατσιάκου από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου εμφανίστηκε στην σκηνή του show και επέλεξε να ερμηνεύσει την γνωστή επιτυχία του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, «Λιώμα σε γκρεμό». Η επιλογή της όμως έκανε την Μαρίζα Ρίζου να απορήσει, να ρωτήσει την παίκτρια της «τι παίχτηκε μες στο κεφάλι της» και να εκφράσει την αντίθεσή της στην συγκεκριμένη επιλογή.

Η τραγουδίστρια και κριτής του X Factor όταν ο Ανδρέας Γεωργίου της έδωσε τον λόγο ανέφερε αρχικά: «Προσπαθώ τόση ώρα να δομήσω τη σκέψη μου για να επικοινωνήσω αυτό που σκέφτομαι με τον κατάλληλο τρόπο. Όταν πρωτοξεκινήσαμε, έκανα μια συνάντηση με όλα τα παιδάκια μου σε ένα μαγαζί και τους είπα πως δεν θα ήθελα με τίποτα να τους πάω σε κάτι το οποίο δεν είναι. Ποτέ δεν θα ήθελα να είμαι παραβιαστική. Θα τους πω τι σκέφτομαι για εκείνους και, αν συμφωνούν, να συμπορευτούμε. Με αυτή τη λογική τους είπα ότι κατά τη γνώμη μου δεν μπορείς να τα κάνεις όλα! Και επίσης σε ένα πλαίσιο τηλεοπτικού παιχνιδιού, όταν είσαι στα live και έχεις βάλει τη σφραγίδα σου, μπορείς να πετάξεις και ένα άκυρο κομμάτι χωρίς να γίνει τίποτα. Αλλά σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα δίνεις ένα πολύ συγκεκριμένο σήμα σε μαγαζάτορες, τραγουδοποιούς, συνθέτες, στιχουργούς. Δεν μπορείς να τραγουδάς και σε μουσική σκηνή και στην πίστα».

Στην συνέχεια η Μαρίζα Ρίζου πρόσθεσε: «Με εκπλήσσει η σημερινή σου επιλογή και πραγματικά γίνεται παρεμβολή στο σήμα! Είναι σαν να μην κάναμε ποτέ τις συζητήσεις που κάναμε! Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίχτηκε μες στο κεφάλι σου… Δηλαδή ήθελες να εκμεταλλευτείς την τηλεόραση για να σε ακούσουν να λες αυτό το κομμάτι; Που επιθυμείς να τραγουδάς; Σε μουσική σκηνή ή να ανοίγεις κάποιο όνομα στα μπουζούκια; Νόμιζα πως απλά βλέπαμε το πράγμα και σήμερα ακούω κάτι το οποίο… είναι μπερδευτικό».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Εβελίνα, μπερδεύεις το σήμα σου και το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές αυτό. Είναι σαν να μην έδωσες καμία σημασία σε αυτό που σου είπα».