Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Το «βουνό» του reality, όπως την αποκαλούν οι συμπαίκτες της, βρέθηκε στον τάκο στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα, και η ίδια δεν το έχει ψύχραιμα όπως φαίνεται καθώς η ανησυχία την έχει κυριεύσει. Πράγμα λογικό, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας έχει παραμείνει 10 φορές στο Survivor και έχει διώξει από το παιχνίδι τους αντίστοιχους παίκτες.

«Εσύ με ψήφισες για να διώξεις τον Σπύρο;» ρώτησε η Ασημίνα τον Νίκο Γιάννη θέλοντας να μάθει το λόγο που ο συμπαίκτης της, την ψήφισε. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας απάντησε αρνητικά, ενώ μιλώντας στην κάμερα του Survivor σχολίασε πως πάτησε σε δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου «ό,τι βγάλτε με εμένα και τον Άρη απέναντι από τον Σπύρο για να μπορέσουμε να τον διώξουμε».

«Είναι η κατάλληλη ευκαιρία εδώ που έχει φτάσει το παιχνίδι να μην ρισκάρουμε άλλο παίκτη, επειδή τη θεωρώ δυνατή στο κοινό» δικαιολόγησε τη ψήφο του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Νίκος Γιάννης.

«Δεν δέχομαι αυτή τη δικαιολογία» τόνισε όμως ο Άρης Σοϊλέδης.  

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ο Σπύρος είναι όπου φυσάει ο άνεμος»

Ο Νίκος Γιάννης συζητώντας με τους Ασημίνα και Άρη σχολίασε πως δεν του «έμεινε» από το χθεσινοβραδινό συμβούλιο η υποψηφιότητα προς αποχώρηση της συμπαίκτριας του αλλά οι «χαρακτηρισμοί», όπως χαρακτηριστικά είπε, του Σπύρου Μαρτίκα.

«Πλέον δεν έχω να πω τίποτα με τον Σπύρο. Είναι ένας ψεύτης, είναι τούμπας, κάθε μέρα λέει κάτι άλλο. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Είναι έτσι, δεν θα αλλάξει. Εγώ όταν μιλάω μαζί του χαλιέμαι» σχολίασε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Survivor.

Από την άλλη ο Νίκος Γιάννης τόνισε πως η Βρισιήδα Ανδριώτου ήταν αυτή που ζήτησε να βγει η ίδια στον τάκο με στόχο να αποχωρήσει καθώς είχε κουραστεί.

Ενοχλημένος ο Τάλα με αυτά που είπε η Ασημίνα – «Σπάστηκα με τον εαυτό μου»

Την ενόχληση του για όσα ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο συμβούλιο του νησιού φάνηκε ο Γιώργος Ταλάντσεβ. «Άμα κάτσουμε κάτω και βάλουμε όλο το προηγούμενο μήνα μπορούμε να δούμε ότι η Ασημίνα δεν είναι η καλύτερη παίκτρια. Από τις γυναίκες είναι η νούμερο τρία. Σίγουρα δεν της αρέσει ότι έχει βγει στον τάκο» σχολίασε ο Τάλα στην κάμερα του Survivor.

«Σπάστηκα με τον εαυτό μου με αυτό που είπε η Ασημίνα, ξέρω ότι αγωνιστικά δεν είμαι καλός, είμαι πεσμένος. Το να ανεβώ στα πόδια μου είναι μονόδρομος για μένα» πρόσθεσε ο παίκτης.

 Ασημίνα: «Με ψήφισαν για να με βγάλει ο Σπύρος από το παιχνίδι»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βγήκε στον τάκο και οι δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor δείχνουν πως «βλέπει» στρατηγική πίσω από την υποψηφιότητα της. «Εδώ μέσα τώρα, στην 8άδα που έχουμε παραμείνει, είμαι σίγουρη πως ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον. Οπότε νομίζω ότι η χθεσινή μου ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρα για να φύγω από τα παιχνίδι. Να με βγάλουν απέναντι στον Σπύρο και να με διώξουν ώστε να μην έχουν κάποιον αντίπαλο μετέπειτα με δημοτικότητα και αγωνιστικότητα. Ήταν τελείως στρατηγική» σχολίασε η παίκτρια.

Την συγκεκριμένη υποψηφιότητα όμως σχολίασε και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος τόνισε ότι: «είχε πραγματικά τρελαθεί για το αν θα βγει υποψήφια. Γιατί να μη βγει; Αγωνιστικά είναι η δεύτερη χειρότερη μετά από μένα. Η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές και κακές που έχουν παρουσιαστεί φέτος στο παιχνίδι αυτό. Συμπεριφέρεται με το χειρότερο τρόπο στον οποιοδήποτε χωρίς δισταγμό ώστε να ξεφύγει από την οποιαδήποτε συγκυρία που δεν την ευνοεί. Ασημίνα μου το Survivor είναι ένα παιχνίδι ζωής που μέσα από αυτό μαθαίνεις να συμπεριφέρεσαι καλύτερα… Αν δεν έχεις διδαχθεί πως κάποιος στέκεται απέναντι σε άλλους, δεν νομίζω ότι θα σου δοθεί ευκαιρία για να το μάθεις… Στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στην υποψηφιότητά σου και στην κρίση του κόσμου. Γιατί; Νιώθεις ότι δεν έχεις κάνει κάτι σωστά; Ότι ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά σου; Αν νιώθεις καλά με τη συνείδησή σου, δεν ξέρω γιατί φοβάσαι. Θα μας απαντήσει ο κόσμος σε λίγες ημέρες».  

Μαίη και Τάλα έβγαλαν αγγελία για τον Σπύρο: «Νικητής Survivor μόνος ψάχνει»

Όρεξη για παιχνίδια είχαν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας και ο Σπύρος Μαρτίκας μπήκε στο στόχαστρό τους. Η Μαίη και ο Τάλα θέλησαν να του βρουν… νύφη και γι’ αυτό τόνισαν πως: «Σπύρος Μαρτίκας, νοικοκύρης για σπίτι, ξέρει να τηγανίζει. Φαρμακοποιός. Μάγειρας. Πάνω από όλα έχει μείνει 11 φορές στο Survivor. Εργένης. Ωραίος. Νικητής Survivor μόνος ψάχνει γυναίκα».

Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα, θυμήθηκε, μιλώντας στην κάμερα του Survivor κάποια στιγμή που προσπάθησε να τηγανίσει και παραλίγο να βάλει φωτιά στην καλύβα και με αφορμή αυτό οι συμπαίκτες του δεν τον άφηναν να αποδείξει αν έχει ή όχι μαγειρικές ικανότητες.