Στις 15 Ιουλίου, η εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ ρίχνει αυλαία και ήδη ακούγεται πως η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται σε συζητήσεις με αντίπαλο σταθμό ώστε να βρει την επόμενη επαγγελματική της στέγη. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου και φυσικά τη ρώτησαν για τα την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ αλλά και τα επόμενα βήματά της.

«15 Ιουλίου κλείνει η σεζόν για το Love It. Αυτό που χρειάζομαι σίγουρα είναι διακοπές. Από εκεί και έπειτα ξεκινά μια πολλή όμορφη περίοδος με πολλά πράγματα που θα μπορώ σύντομα να σας πω. Η συνεργασία μου με τον σταθμό εξακολουθεί να είναι ενεργή. Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε κάποιες φορές, αλλά πραγματικά μόνο χαμόγελο. Τα καλά κρατάω πάντα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σε ερώτηση για το αν της έγινε πρόταση για το Love Island, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Εγώ το μόνο Island που σκέφτομαι είναι εκεί που έχω επιλέξει για τις καλοκαιρινές μου διακοπές».

Ποια παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις για την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Με δεδομένο πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ, κάτι το οποίο όμως δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε η παρουσιάστρια ούτε ο σταθμός, μένει κενή η ώρα της εκπομπής που μέχρι τις 15 Ιουλίου θα προβάλλεται το «Love It».

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως ήδη ψάχνει την αντικαταστάτρια της Ιωάννας Μαλέσκου και ήδη έχει κάνει κρούση σε άλλη παρουσιάστρια. Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, και τα όσα μεταδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης (09/06) η παρουσιάστρια η οποία έχει δεχθεί κρούση από τον ΣΚΑΪ είναι η Μαρία Μπακοδήμου.