Μετά από μερικές μέρες χαλάρωσης, οι παίκτες του Survivor επιστρέφουν στην σκληρή πραγματικότητα της επιβίωσης. Η διασκέδαση, τα ταξίδια και τα μεγάλα έπαθλα, προσωρινά φτάνουν στο τέλος τους, και οι δυο ομάδες, έρχονται ξανά αντιμέτωπες.

Στο επεισόδιο του Survivor το οποίο θα προβληθεί απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ, ο Άρης Σοϊλέδης εκμυστηρεύεται πως τον τελευταίο καιρό έχουν απομακρυνθεί με τον Στάθη Σχίζα. Παράλληλα, αναφέρει πως ο επιχειρηματίας έχει μία «επιθετική» στάση απέναντί του, χωρίς εκείνος να γνωρίζει τους λόγους που συμβαίνει αυτό.

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια, πάντα μου τη λέει ο Στάθης. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει μαζί μου» θα ακουστεί να λέει ο Άρης Σοϊλέδης. Τι έχει συμβεί άραγε μεταξύ τους;

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι είναι αποφασισμένοι να φύγουν νικητές από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Αυτός είναι και ο λόγος που θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως για κάθε τους πόντο. Ποια ομάδα θα καταφέρει τελικά να πάρει στην καλύβα της το πρώτο μισό τοτέμ της ασυλίας;

Σύμφωνα με τα spoilers οι παίκτες που θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και θα πανηγυρίσουν ξέφρενα, θα είναι οι Μπλε. Αυτό σημαίνει, πως η Μπλε ομάδα θα μεταφερθεί λίγη ώρα αργότερα στο συμβούλιο με τον αέρα της… ασφάλειας αφού δεν θα χρειαστεί να δώσουν κάποιον συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δεν αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας, οι οποίοι όχι μόνο θα πρέπει να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον… τάκο αλλά θα πρέπει να ακούσουν κι όσα έχει να πει ο Σπύρος Μαρτίκας, για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και την πρώην αγαπημένη του, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Οι τόνοι θα ανέβουν αρκετά ανάμεσα στους τέσσερες παίκτες. Τι ισχυρίζεται ο φαρμακοποιός και βγάζει εκτός εαυτού τους υπόλοιπους τρεις; 

«Να βλέπω τον Άρη και την Ασημίνα αγκαλιά και ν’ αγαπάει ο ένας τον άλλον, τόσο σθεναρά. Να βλέπω τη Βρισηίδα στα πόδια του Άρη» θα ακουστεί να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την πλευρά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα σηκωθεί όρθια και θα του φωνάξει: «Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου αυτό το όνομα. Μ’ ακούς;».

Ποιος ή ποια θα είναι ο πρώτος υποψήφιος ή η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα;

Ο Σπύρος Μαρτίκας θα βγει για άλλη μια φορά υποψήφιος, σύμφωνα με τα spoilers και το μόνο που μένει να δουν οι τηλεθεατές, είναι αν ο… terminator του φετινού Survivor θα καταφέρει να παραμείνει κι αυτή την εβδομάδα.