Ο Κωνσνταντίνος Εμμανουήλ είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor και το όνομα του ανακοινώθηκε σε ένα συμβούλιο, που μόνο ήρεμο δεν ήταν. Κατά την επιστροφή τους στις καλύβες, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να μιλήσει με την Στέλλα Ανδρεάδου και τα όσα ανέφερε εκείνη στο συμβούλιο για τις «λυκοφιλίες» του ποδοσφαιριστή.

«Στελλίτσα μου… νομίζεις ότι είμαι τριών χρονών κορίτσι μου γλυκό;» της είπε φανερά εκνευρισμένος και η Στέλλα Ανδρέαδου τον παρότρυνε να κάτσει να μιλήσουν. «Δεν θέλω να κάτσω. Νομίζεις ότι είμαι τριών χρονών; Γιατί αγάπη μου γλυκιά, όταν μιλάς για μένα και τον Τάλα, γιατί δεν καταλαβαίνεις το λάθος σου… Πολλές φορές έχεις κάνει λάθος και μετά μου λες, ναι έκανα χαζομάρα. Αν εγώ, αυτή την στιγμή αναφέρομαι σε σένα και σε ένα τσακωμό που είχες με την Μαίη και πω ότι η Στέλλα επιτίθεται στην Μαίη, και κάνει αυτό και κάνει αυτό και μετά πω την ατάκα ότι παιδιά, όποιος κάνει επίθεση εδώ μέσα είναι για να φεύγει από το Survivor, δεν εννοώ εσένα;» την ρώτησε για να πάρει την αρνητική της απάντηση γεγονός που τον εκνεύρισε ακόμα περισσότερο.

Οι δυο τους συγκρούστηκαν μπροστά στους συμπαίκτες τους και δεν βρήκαν σημείο στο οποίο να συμφωνούσαν.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Δεν κρύβει την αντιπάθειά του για τον Σπύρο Μαρτίκα

Μπορεί και οι δυο να είναι στη θέση των υποψηφίων προς αποχώρηση και να κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός Survivor, αυτό όμως δεν εμποδίζει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να εκφράζει τα συναισθήματά του για τον συμπαίκτη του.

«Το περίμενα» είπε αρχικά ο make up artist σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του και πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα του Survivor: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα από την ομάδα μου. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι ο κόσμος. Το έχω πει εδώ και δυομιση μήνες που είμαι στο παιχνίδι. Επίσης, χθες στο συμβούλιο, κάποια στιγμή είπα στον Σπύρο ότι από τη μέρα που είμαι εδώ έβλεπα να λες να μείνεις άλλη μια εβδομάδα… Όπως τον έχω ονομάσει είναι ένας ψευτορήτορας ή ένας ψευτοδικηγόρος». Ο παίκτης τόνισε ότι έχει μάθει να σέβεται τους ανθρώπους σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο Κωνσταντίνος έχει το θράσος να συγκρίνεται με εμένα

Στο στόχαστρο της Βρισηίδας Ανδριώτου μπήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος, όπως είπε η παίκτρια, έχει το θράσος να συγκρίνεται μαζί της. «Αυτό που με ενοχλεί στον Κωνσταντίνο, είναι ότι έχει το θράσος να συγκρίνεται με όλους και χθες είχε το θράσος να συγκριθεί μαζί μου. Προσπάθησε να πει σε όλους να με ψηφίσουν γιατί είμαι αδύναμη. Έχει το θράσος να πει ότι εγώ είμαι σε λούνα παρκ εδώ μέσα που είμαι πέντε μήνες και έχω αφήσει τα κόκκαλα μου εδώ» είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Μάλιστα η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλώντας στον Σπύρο Μαρτίκα χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ «τοξικό» και τόνισε πως δεν θα τον αφήσει να την εξουσιάζει.

Εκνευρισμένος ο Άρης Σοϊλέδης με την Στέλλα Ανδρεάδου

Συνεχίζει να είναι εκνευρισμένος με την Στέλλα Ανδρεάδου ο Άρης Σοϊλέδης. «Η Στέλλα είπε κάποια λόγια που με έβγαλαν εκτός εαυτού. Πραγματικά δεν μπορώ να ακούω την Στέλλα να μιλάει και να πετάει τα μαργαριτάρια της έτσι, με νευριάζει πάρα πολύ γιατί ανοίγει το στόμα της και δεν σκέφτεται. Εκτίθεται με όλα αυτά που λέει»  είπε ο παίκτης στην κάμερα του Survivor.

Τα αντισώματα της Βρισηίδας Ανδριώτου

Μπλε και Κόκκινοι μεταφέρθηκαν στον στίβο μάχης όπου τους περίμενε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός για να τους ενημερώσει για το έπαθλο και το αγώνισμα που θα ακολουθούσε. Αρχικά, ο παρουσιαστής, έδωσε το λόγο στους άρρωστους παίκτες να πουν πώς αισθάνονται.

Όπως παρατήρησε ο Γιώργος Λιανός, η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει φουλ αντισώματα κάτι που είναι λογικό αφού έχει δίπλα της τον… επιστήμονα Σπύρο Μαρτίκα. Όπως ήταν φυσικό, η ατάκα του παρουσιαστή έκανε τους πάντες να βάλουν τα γέλια.