Η Εβελίνα Παπούλια ήταν το βράδυ της Πέμπτης (12/5) καλεσμένη στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε τα πάνδεινα από τον παρουσιαστή.

Η… νευριασμένη δοκιμασία της Εβελίνας Παπούλια τα… σπάει! Όλα της τα… νεύρα κλήθηκε αρχικά να βγάλει η Εβελίνα Παπούλια, καθώς μπορούσε στην εν λόγω δοκιμασία να… σπάσει ό,τι έβρισκε μέσα στο δωμάτιο.

Μια δοκιμασία σκέτη… αηδία! – Τελικά είναι «κοτάρα» η Εβελίνα Παπούλια;

Στο πιάστο αν μπορείς έπρεπε να έρθει αντιμέτωπη με κάποια αηδιαστικά πλάσματα και να αποδείξει ότι δεν είναι… κοτάρα!

Ακολούθησαν ξεκαρδιστικές εικόνες με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την Εβελίνα Παπούλια να προσπαθούν να καταλάβουν τι λέει ο ένας στον άλλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός κλήθηκε ακόμη να κάνει μια φάρσα στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Το σενάριο είχε ως εξής: Η Εβελίνα Παπούλια θα έπρεπε να πείσει την κόρη της να κουρέψει τα μαλλιά της κοντά λόγω σεναρίου για τη Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη Λιάντου έδειξε ανέλπιστα πρόθυμη να προβεί σε κάτι τέτοιο με την Εβελίνα να μένει με το στόμα ανοιχτό.

Το τηλέφωνο έκλεισε κι η ίδια ανέφερε πως δεν το περίμενε. Βέβαια όταν κάλεσαν ξανά την Αφροδίτη, εκείνη τους αποκάλυψε πως είχε συνεννοηθεί με τον Ανδρέα Γεωργίου για αυτό το τηλεφώνημα κι έτσι «την έφερε» στη μαμά της.

Στο τέλος της βραδιάς κάθισαν ο ένας απέναντι από τον άλλον, έφαγαν και μίλησαν.

Η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε στο πώς πήρε τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου στους «Δύο Ξένους», αν απόλαυσε την επιτυχία της, αλλά και στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε από ακρόαση για τον ρόλο της Μαρίνας και την πήραν από το πρώτο casting.

Όπως παραδέχτηκε, έμπνευση για τον ρόλο της στο μυαλό του Αλέξανδρου Ρήγα ήταν η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο εκείνη δεν πάτησε τόσο πάνω στην παρουσιάστρια.

Η Εβελίνα Παπούλια εξομολογήθηκε επίσης πως δεν χάρηκε 100% την επιτυχία του ρόλου της γιατί τότε δούλευε πολύ.

Ενώ αναφερόμενη στη δημοσιότητα που έλαβε μετά την επιτυχία της σειράς «Δύο Ξένοι» δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν την ευχαριστήθηκε.

Στη συνέχεια μίλησε και για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Η γη της ελιάς».

Για την κόρη της, η ηθοποιός είπε: «Είμαι μια περήφανη μαμά γιατί βλέπω ότι είναι ένα παιδί το οποίο είναι σοβαρό στις επιλογές του.

Έχει μια στοχοπροσήλωση. Αυτό που μου αρέσει στην Αφροδίτη, είναι πως αυτό που φοβάται σε αυτό πάει κόντρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.