Καλεσμένος στο Night Out της Πέμπτης (28/4) και του Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός πέρασε από πολλά challenge, αρχής γενομένης με μια αδιάκριτη ανάκριση. Σε αυτήν εξομολογήθηκε ότι έχει απιστήσει όταν ήταν νεότερος, αρνήθηκε να απαντήσει ποια ήταν η σχέση του με τη Sharon Stone, ενώ δήλωσε δεν συγχωρεί το ψέμα.

Παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να ξέρει τι λένε για αυτόν και οι φίλοι του και οι εχθροί του αποκρίθηκε ότι το μεγαλύτερό του κατόρθωμα είναι ο γιος του.

«Έχω βιώσει ρατσισμό και με τη Σάρα μπροστά, τη σύντροφό μου. Φεύγω διότι του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ».

Στην πρώτη δοκιμασία της εκπομπής, ο Χρήστος Βασιλόπουλος δέχτηκε να κάνει ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο και η αδρεναλίνη έφτασε στα ύψη!

Ο ηθοποιός τα κατάφερε μια χαρά όπως θα δείτε. «Είναι ένα βήμα πιο κοντά στον Θεό. Νομίζω ότι θα ξανάρθω» είπε στον συνοδό του.

Στην επόμενη πρόκληση, ο Χρήστος Βασιλόπουλος αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Ελλάδας στο μπρα ντε φερ, Παναγιώτη Ξύλο. Κατάφερε να τον κερδίσει;

Ακολούθησε η ξεκαρδιστική φάρσα που τον έβαλε ο Θεοχάρης να κάνει στον φίλο του, Γιώργο Χρανιώτη.

Έπρεπε να τον πάρει τηλέφωνο και να παραστήσει τον νευριασμένο και ταραγμένο, γιατί έγινε κάτι στα γυρίσματα και ο Γιώργος έπρεπε να τον ηρεμήσει.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζήτησε συγκεκριμένα στην συνομιλία τους από τον καλό του φίλο, Γιώργο Χρανιώτη να του πει κάποιες συγκεκριμένες φράσεις, όπως «σ’αγαπώ», για να φύγει από μέσα του ο θυμός και το στρες.

Από τις ωραίες εκπλήξεις στον ηθοποιό ήταν αυτή της μητέρας του, η οποία μίλησε για τον Χρήστο Βασιλόπουλο ως παιδί. Η κυρία Αγγελική ήταν αεροσυνοδός και έτσι μαζί της ταξίδεψε πολύ.

Η έξοδος ολοκληρώθηκε με δείπνο και κουβέντα στο «Night Out Restaurant».

Θεοχάρης και Χρήστος έφαγαν μαζί και εκεί ο ηθοποιός μίλησε για την πρώτη του θεατρική δουλειά στα 16 του και την πρώτη τηλεοπτική στον «Έρωτα» της Βάνας Δημητρίου.

Εκεί απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική του ζωή και την καριέρα του.

«Με τη γυναίκα μου γνωρίστηκα σε dating app. Δεν είναι κρυφό. Γνωριστήκαμε μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών και αρχίσαμε να βγαίνουμε, αγαπηθήκαμε, ερωτευτήκαμε, χωρίσαμε και τα βρήκαμε ξανά» είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Για σχόλια που έχει δεχθεί αποκρίθηκε: «Υπήρξαν δημοσιογράφοι στην Ελλάδα που είπαν την ώρα της πρωινής τους εκπομπής πως εγώ πήγα στο Λος Άντζελες κι έκανα τον κομπάρσο. Νόμιζαν πως είμαι ένας άλλος ηθοποιός, που είμαι ψώνιο και πήγα εκεί γιατί νομίζω ότι θέλω να γίνω σταρ. Δεν είχα καμία σχέση με αυτό, πήγα για να ψαχτώ» υπογράμμισε, για να καταλήξει λέγοντας ότι η παραμονή του στην Αμερική τον έχει αλλάξει ριζικά και σαν άνθρωπο και σαν άντρα.