O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (27/4) τον Σπύρο Νικολαΐδη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Ο 28χρονος ηθοποιός μοιράστηκε την άκρως ενδιαφέρουσα διαδρομή του, τις σπουδές στις Σέρρες, το modeling, τη διάκριση σε ανδρικά καλλιστεία, τον πρωταθλητισμό στο kick boxing, τη ζωή του στο Λος Άντζελες και την πασαρέλα του διάσημου Michael Costello, αλλά και το «κυνήγι» της επιτυχίας στην υποκριτική.

«Έφυγα για σπουδές στις Σέρρες στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στα 15 μου άρχισα το μόντελινγκ, πληρωνόμουν, έκανα παράλληλα κι άλλες δουλειές, σερβιτόρος, μπάρμαν, υποδοχή. Παράλληλα, με τις σπουδές μου άρχισα τη διαφημιστική μου εταιρεία.

Kick Boxing άρχισα πιο ενεργά στα 16 μου, έχω δύο πανευρωπαϊκούς τίτλους και 6 φορές πρώτος στην Ελλάδα. Πήγαινα κρυφά από τους γονείς μου. Η μαμά μου δεν ήθελε καθόλου. Έχω πάρει μέρος και σε καλλιστεία» αποκάλυψε ο Σπύρος Νικολαΐδης.

«Είμαι ένας άνθρωπος που παλεύει συνέχεια με τον χρόνο. Σιχαίνομαι που το ανθρώπινο σώμα έχει ανάγκη για ύπνο» δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απαντώντας στην ερώτηση για το πώς τα προλαβαίνει όλα.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και τη σκληρή απόφαση που πήρε να τα αφήσει όλα πίσω του και να ταξιδέψει στην Αμερική για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει ηθοποιός.

«Με βοήθησε το μόντελινγκ να βγάλω χρήματα αλλά και στο να κάνω κάποιες γνωριμίες στον χώρο της υποκριτικής. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου…. Στην Αμερική πήγα για να σπουδάσω ηθοποιός. Ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής μου, που είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Περνούσα μία βαριά κατάθλιψη, πήγαινα σε θεραπείες, ζούσα μία ζωή που δεν ήθελα και κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι κι είπα δεν αντέχω. Ήταν και μια φάση, που ήμουν στο τέλος και μια σχέσης πολύ ψυχοφθόρας για εμένα. Είχα μπει στις επιχειρήσεις, δούλευα για να τα συντηρώ όλα αυτά, ενώ το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Κι έτσι τα παράτησα όλα, πούλησα και το αυτοκίνητό μου κι έφυγα για την Αμερική. Είπα να πάω για ένα μήνα κι έμεινα 2 χρόνια. Στους γονείς μου το ανακοίνωσα αφού είχα κλείσει το ταξίδι. Δεν με άφηναν στην αρχή. Έμενα σε φθηνά Hotel, είχα συγκατοίκους πάντα, δε γίνεται διαφορετικά. Γράφτηκα σε τρείς σχολές υποκριτικής. Η περίοδος που έμεινα στην Αμερική ήταν η καλύτερη της ζωής μου.

Γύρισα στην Ελλάδα γιατί είχαμε κάποια οικογενειακά θέματα και παράλληλα έσκασε και ο κορονοϊός. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά. Είχαν κλείσει όλα. Αν δεν είχα τις φωτογραφήσεις δε θα μπορούσα να επιβιώσω στην Αμερική, έκανα τα πάντα, ακόμα και το βοηθό σε μετακομίσεις» εξομολογήθηκε.

Πόσο κοντά έφτασε στο να πρωταγωνιστήσει σε δημοφιλή σειρά του Netflix;

«Στο Λος Άντζελες έκλεισα μία πολύ καλή δουλειά, μια ισπανική σειρά για το Netflix, αλλά δεν μπορώ να πω ποια γιατί έχουν αναβληθεί τα γυρίσματα λόγω κορονοϊού και θα χρειαστεί να ξαναπάω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο «Bachelor»;

«Αγαπάω πολύ το γυναικείο φύλο και θεωρώ ότι δεν θα μου ταίριαζε γι΄αυτό τον λόγο. Δεν θα ήθελα να βάλω 20 γυναίκες μπροστά μου και να τις συγκρίνω» δήλωσε.

Τέλος, εξήγησε γιατί τον ενθουσιάζει ο χαρακτήρας του ήρωα που υποδύεται στη σειρά «Γη της Ελιάς».

«Μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος, είναι αυτό που κυνηγούσα στην Αμερική, είναι πολύ ερωτικός, εγκληματικό μυαλό, ανήθικος».