Τα όσα συμβαίνουν στο Survivor και έχουν ως πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σχολίαζαν στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (27/04) και τότε η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε τόσο την εποχή που είχε τσακωθεί με τον make up artist αλλά και τι της ζήτησε πριν εκείνος μπει στο reality επιβίωσης.

«Πριν πάει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor με είχε πάρει τηλέφωνο και εμένα και τη Μένια Κούκου. Επειδή του ζητάγαμε μια δήλωση για το Survivor, μου είχε πει ότι δεν μπορεί να μιλήσει γιατί μπορεί να μην τον πάρουν στο παιχνίδι. Μου λέει “θέλω να παίξετε το βίντεο κλιπ μου, να κάνετε αφιερώματα σε παλιές μου συνεντεύξεις, να με προμοτάρετε”. Μου είχε μιλήσει πολύ ευγενικά, μου είχε πει ότι θέλει τη στήριξή μας, ότι έχει ανάγκη από δουλειά» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου κοίταξε την κάμερα και απευθυνόμενη στην Κωνσταντίνο Εμμανουήλ είπε: «Κωνσταντίνε μου, και να θέλει κάποιος να σε στηρίξει, έτσι σκ…ά, που τα έχεις κάνει, δεν μπορεί να σε στηρίξει κανένας, με τέτοια συμπεριφορά. Όσο και να παρακαλέσεις και μένα και οποιονδήποτε, δεν στηρίζεσαι, πουθενά, δεν βρίσκεις κάτι τόσο δα να πεις θετικό και είναι κρίμα».

Ο άγνωστος καυγάς της Κατερίνας Καινούργιου με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Στην συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε τον καυγά που είχαν στον παρελθόν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. «Τον ξέρω χρόνια, με είχε χτενίσει σε μία από τις πρώτες φωτογραφίσεις μου και είχαμε παρεξηγηθεί για χρόνια. Δεν μου άρεσε κάτι που είχε συμβεί, αυτός μετά έβγαινε και με έβριζε επειδή του είχα κάνει μια επίπληξη. Έβγαινε στα κανάλια κι έλεγε τα χειρότερα για μένα. Συναντηθήκαμε μετά από χρόνια και τα βρήκαμε. Είναι πολύ ταλαντούχος στη δουλειά του και είναι πολύ γλυκό παιδί. Πώς γίνεται τώρα αυτό που βλέπω στο Survivor. Ποιος τον συμβούλευσε;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.