«Άναψαν» τα αίματα το πρωί της Παρασκευής (15/4) κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα» με τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε να αποχωρεί από το πλατό φανερά εκνευρισμός με τον Γιώργο Καραμέρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Καραμέρος ο οποίος δεν βρισκόταν στο στούντιο αλλά είχε συνδεθεί με την εκπομπή ζωντανά αναφέρθηκε στο μήνυμα στρατιώτη του τάγματος του Αζόφ στη Βουλή προκάλεσε ένταση με τον Άρη Πορτοσάλτε.

«Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του, έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους που βιάζουν μωρά. Μπορεί ναι, ανήκει σε ένα τάγμα που είναι υπερδεξιό» ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Καραμέρο να τον διακόπτει. «Δεν κάνουμε διάλογο έτσι. Τώρα θα μιλήσω εγώ. Ευχαριστώ» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Σας ακούω με προσοχή» απάντησε ο Γιώργος Καραμέρος.

«Για να μην διαπλεκόμαστε. Για να ακουγόμαστε όλοι» πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Καραμέρο να διευκρινίζει ότι επειδή είναι μακριά από το στούντιο υπάρχει μια παραπάνω δυσκολία.

«Αυτή η πρόφαση με τις δυσκολίες… Ας έρθει στη έρθει στη μέση της πίστας εδώ στο στούντιο να τον ακούμε» τόνισε ο Πορτοσάλτε.

«Επειδή είναι πρόφαση, τεχνικά είμαστε ίσοι και οι δύο, δεν έχω κανένα πρόβλημα μπορώ να πάω στην θέση του. Το πιο μακριά είναι στην απέναντι αίθουσα» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Μην δείξετε άλλο Τσίπρα γιατί έχει εκνευριστεί» σημείωσε ο Γιώργος Καραμέρος χαμογελώντας.

«Παιδιά με συγχωρείτε εγώ υπό αυτούς τους όρους δεν μπορώ» είπε φανερά εκνευρισμένος ο Άρης Πορτοσάλτε, σηκώθηκε έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από το στούντιο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: