Νίκος Αντωνόπουλος και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπήκαν στον στίβο μάχης του Survivor και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο ματς. Ο τελικός στόχος αποδείχθηκε πιο απαιτητικός απ’ ότι πίστευαν οι δυο παίκτες και εξελίχθηκε σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Τόσο γερά, που οι συμπαίκτες τους, και από τις δυο ομάδες είχαν σηκωθεί και ούρλιαζαν.

Μάλιστα, οι φωνές της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ήταν τόσο δυνατές που η παίκτρια, όπως ενημέρωσε λίγη ώρα αργότερα ο Γιώργος Λιανός, που ανέβασε πίεση με αποτέλεσμα να χρειαστεί βοήθεια από το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής.

Τον τελικό πόντο, στο τέλος πήρε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για λογαριασμό της Μπλε Ομάδας.

Στην συνέχεια και ενώ τα ματσαρίσματα συνέχιζαν οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας φάνηκαν να εκνευρίζονται με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο παίκτης της Μπλε Ομάδας κρατούσε το χέρι του και έκανε μορφασμούς από τον πόνο με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του Γιώργου Κατσαούνη, του Στάθη Σχίζα αλλά και του Σάκη Ρουβά καθώς μέχρι εκείνη την στιγμή δεν ήξερε αν θα μπει στο επόμενο ματς. «Αν είναι να παίξεις να παίξεις!» και «Αυτό το πράγμα θα ζούμε συνέχεια;» ήταν μερικές από τις αντιδράσεις των Κόκκινων προς το πρόσωπο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Τελικά, ο παίκτης αποφάσισε να μην μπει στο επόμενο ματσάρισμα με αποτέλεσμα η ομάδα του να πάρει πέναλτι.