Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ της επόμενης εκπομπής «Φως στο Τούνελ» που θα προβληθεί το βράδυ της 25ης Μαρτίου, στις 23:20.

Δείτε το τρέιλερ:

«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά», διαβάζουμε στο βίντεο ενώ την ίδια ώρα βλέπουμε τους δείκτες ενός ρολογιού και ακούμε παιδικές φωνές.

Ξαφνικά στο τρέιλερ οι δείκτες αλλάζουν χρώμα και γίνονται κόκκινοι, παραπέμποντας στο χρώμα που φοράει η Νικολούλη όταν ξέρει τον ένοχο.

Γιατί η Νικολούλη συνέδεσε τη μητέρα των νεκρών παιδιών με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταπιαστεί με το θρίλερ της Πάτρας προσπαθώντας νε ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει.

Σε μία εκπομπή-φωτιά, την περασμένη Παρασκευή (18/3), η δημοσιογράφος μίλησε για το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε και στη συνέχεια έδωσε άλλο ένα στοιχείο για την υπόθεση. Συγκεκριμένα μίλησε για συμπεριφορές ανθρώπων και έκανε αναφορά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο των Γλυκών Νερών.

Ανέφερε: «Ήθελα να βρεθώ με τη μητέρα από κοντά, οι δικηγόροι τη συμβούλευσαν να μην γίνει αυτό. Μου έλεγε σε περιμένω. Σαν τον Μπάμπη. Ήταν να πάω κάτω να κουβεντιάσουμε με τη μητέρα. Ήθελα να δω τον άνθρωπο, τη μάνα. Οι εντολές των δικηγόρων ήταν “όχι, από το τηλέφωνο κι αγαπημένοι”. Θα είχα σχηματίσει μια εικόνα» είπε χαρακτηριστικά.