Ερωτευμένη είναι η Κάτια Ταραμπάνκο και ο σύντροφός της «εμφανίστηκε» για πρώτη φορά στο Survivor, το βράδυ της Τρίτης. Η ομάδα των Διασήμων, στο χθεσινοβραδινό Survivor κέρδισε τον αγώνα που είχε ως έπαθλο την επικοινωνία και έτσι οι παίκτες μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να δουν βίντεο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσα τους και η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία αντίκρισε τον σύντροφό της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/03) έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και μίλησε γι’ αυτό τονίζοντας πως ήθελε να προστατεύσει την σχέση της.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Βγήκε το αποκλειστικό, βγήκε ο σύντροφός μου στο πανελλήνιο όλο. Είναι μία σχέση που προσπαθώ να προστατεύσω με κάθε τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος όταν του είπα για το Survivor, μου είπε “Είσαι ήδη στο αεροπλάνο. Έχεις φύγει ήδη. Είμαι εδώ θα σε περιμένω”. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μου λείπει πολύ, αλλά μου λείπει με την έννοια, ότι νιώθω ψυχικά γαληνεμένη, ξέροντας ότι είναι εκεί πέρα και το΄χει και με περιμένει όντως».

Τι της είπε ο σύντροφός της στο βίντεο

Ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, στο βίντεο που της έστειλε της θύμισε το ταξίδι τους στην Ελβετία, για να της δώσει κουράγιο να προχωρήσει δυναμικά στο Survivor.

«Που είσαι βρε μπουμπού; Που είσαι βρε γυναικάρα μου όμορφη; Θέλω τόσα να σου πω, αλλά δεν έχω χρόνο. Θέλω απλά να σου θυμίσω ένα βράδυ στην Ελβετία. Θυμάσαι τι σου είχα πει; Θα είμαι πάντα βράχος δίπλα σου, οποιαδήποτε κίνηση ή απόφαση πάρεις. Είμαι πολύ περήφανος για εσένα και φρόντισε να αργήσεις να γυρίσεις, γιατί σου ετοιμάζω εκπλήξεις. Σ’ αγαπώ» της είπε.