Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Επεισόδιο ανάμεσα σε αστυνομικούς στην Ουκρανία και Έλληνες δημοσιογράφους πήγε να σημειωθεί στη Μαριούπολη την ίδια στιγμή που οι συγκρούσεις μεταξύ Ρώσων πεζοναυτών και του ουκρανικού στρατού έχουν φτάσει μέσα στην πόλη.

Συγκεκριμένα, ενώ το δελτίο ειδήσεων του Open βρισκόταν στον «αέρα» και ο Σωτήρης Δανέζης μετέδιδε τις τελευταίες εξελίξεις από την περιοχή, αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να καταγράφει. «Σταματήστε να τραβάτε πλάνα» ακούγονται να λένε στα αγγλικά.

Μάλιστα, κάποια στιγμή του είπαν κάτι στα Ρώσικα και κάποιος από το πλατό, ενημέρωσε τον δημοσιογράφο ότι του ζητούν το κινητό του ώστε να δουν τι έχει καταγράψει.

Με απόλυτη ψυχραιμία, προκειμένου να αποφευχθεί η ένταση, ο δημοσιογράφος, μπήκε στο ελληνικό προξενείο το οποίο βρισκόταν πίσω του και μαζί με το συνεργείο του Open συνέχισαν να παρατηρούν τα όσα συνέβαιναν στη Μαριούπολη.