Για το έπαθλο του φαγητού της εβδομάδας θα διαγωνιστούν Διάσημοι και Μαχητές. Οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό ώστε να μάθουν ποιο είναι το φαγητό που θα τους δώσει δύναμη να μπουν στον στίβο μάχης. Ο παρουσιαστής του Survivor όμως παρατήρησε πως τρεις από τις παίκτριες οι οποίες μέχρι χθες… ξεμαλλιαζόντουσαν, ήταν μπροστά του αγκαλιασμένες και αντάλλασσαν φιλιά.

Ο λόγος για τις Μυριέλλα Κουρεντή, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Βρισηίδα Ανδριώτου. Αρχικά ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ώστε να του πει τι συμβαίνει και πότε άλλαξαν οι σχέσεις τους.

«Ο κόσμος θα μας περνά για τρελές. Χθες σφαζόμασταν και σήμερα αγκαλιαζόμαστε και κλαίμε. Πολύ γέλιο. Θέλω να πω κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο θέμα. Η Μυριέλλα και το λέω μπροστά της και το έχω ξαναπεί, έχει κάποια κακά. Πιστεύει τις περισσότερες φορές ότι έχει δίκιο, όταν της λες κάτι, πάντα απαντάει, δεν μπορεί να σκάσει για κανένα λόγο, θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο και είναι λίγο ανώριμη για την ηλικία της. Παρ’ όλ’ αυτά πιστεύω ότι έχει μια πολύ καλή ποιότητα ανθρώπου. Πιστεύω ότι πάντα έχει καλή πρόθεση. Θέλω να της ζητήσω και δημόσια συγγνώμη γιατί την πλήγωσα και να τελειώσει όλο αυτό εδώ και να είμαστε αγαπημένες από δω και μπρος» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η απάντηση της Μυριέλλας Κουρεντή ήρθε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. «Και εγώ με την σειρά μου της ζητάω συγγνώμη. Και δεν ήθελα πραγματικά να την πληγώσω. Το έκανα άθελα μου. Για μένα ήταν πολύ σημαντική από την αρχή του Survivor. Η πιο σημαντική μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Και παραμένουν… Και δεν θέλω να κρατάω ούτε μνησιακακίες ούτε τίποτα» είπε με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός.  

Γιώργος Κατσαούνης: Δεν έχω τον εαυτό μου για κάψιμο

Το ότι δεν έχει τον εαυτό του για κάψιμο τόνισε ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor λίγο πριν οι δυο ομάδες μεταφερθούν στον ειδικό διαμορφωμένο χώρο των αγωνισμάτων. Ο παίκτης των Μαχητών σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν στην καλύβα σχετικά με τα χθεσινοβραδινά ματσαρίσματα τα οποία όμως δεν είχαν αποτέλεσμα κι έχασαν το έπαθλο επικοινωνίας.

«Η Ασημίνα γύρισε και είπε ότι έγιναν κάποια λάθος ματσαρίσματα. Ότι ο Ντάλα έπρεπε να πάρει τον Τάκη και εγώ να πάρω τον Άρη. Και καλά για να κάψουμε κάποιο ματσάρισμα. Αν θέλει πάλι να ανεβάσει τον Ντάλα, δικαίωμα της. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, είναι πιο γρήγορος από μένα, αλλά δεν έχω τον εαυτό μου για κάψιμο, σε καμία περίπτωση» τόνισε ο Γιώργος Κατσαούνης.