Αύριο στο real life πρόγραμμα του Alpha «Αγρότης μόνος ψάχνει…»θα δούμε πως τα πάνε οι αγρότες με τις μέλλουσες νύφες. Οι κοπέλες, παίζοντας εντός έδρας, βάζουν τους δικούς τους όρους και κάποιοι αγρότες… τα βρίσκουν σκούρα!

Σπύρος και Μασένκα

Ο Σπύρος φτάνει στην Αθήνα και στο σπίτι της Μασένκα με μεγάλη χαρά αλλά και αποφασισμένος για όλα… ακόμα και για γάμο! Η Μασένκα όμως παίζοντας εντός έδρας, επιβάλλει στον Σπύρο τους δικούς της κανόνες και τον υποβάλλει διαρκώς σε νέες δοκιμασίες, μέχρι να τον φέρει στα μέτρα της.

Γιάννης και Τζούλια
Ο Γιάννης μετά από ένα βασανιστικό διάστημα μακριά από την Τζούλια, βρίσκεται και πάλι κοντά της στα Γιάννενα, όπου εκείνη σπουδάζει. Η σχέση τους πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω καθώς ο Γιάννη γνωρίζει την μητέρα της Τζούλιας.
Τι γνώμη θα έχει η μαμά της Τζούλια για το Γιάννη;

Γιώργος και Μαρία
Ο Κρητικός ταξιδεύει από την μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη, στην Θεσσαλονίκη, για την Μαρία. Η χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει αλλά και το γεγονός ότι ο Γιώργος δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του απέναντί της, είναι κάτι που την απασχολεί έντονα και την κάνει να αναζητά απαντήσεις. Θα καταφέρουν τελικά να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους χωρίζουν;

Κωνσταντίνος και Γωγώ
Ο Κωνσταντίνος είναι πλέον μόνος με την Γωγώ, τη γυναίκα μυστήριο που από την πρώτη στιγμή τράβηξε το ενδιαφέρον του.
Μια κίνηση της Γωγώς ενοχλεί πραγματικά τον Κωνσταντίνο και γίνεται «μαχαίρι» που τραυματίζει την καρδιά του αλλά και την σχέση τους.
πηγή: gossip-tv