Η Νάιρα Αλεξοπούλου μπήκε στη Φάρμα και έβαλε… φωτιά στο reality του Ant1 με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο της. Η τραγουδίστρια βγήκε στον τάκο και ύστερα από μια σκληρή μονομαχία είδε την πόρτα της εξόδου. Το μεσημέρι της Τετάρτης (16/02), η Νάιρα Αλεξοπούλου εισέβαλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.

Για ποιο λόγο μπήκε στη Φάρμα και ποια είναι η σχέση της με τον Κουτσαβάκη; Είναι μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω, όπως φαινόταν στα πλάνα;

«Όλοι μου έλεγαν ότι κ…νω να μπω στη Φάρμα. Ξέρουν ότι είμαι λίγο της άνεσης και ότι δεν θα μπω σε λάσπες. Μου έλεγαν ότι δεν θα αντέξω. Η Φάρμα ήταν ένας λόγος να ξεπεράσω τα δικά μου όρια. Είχα και πιο παλιά προτάσεις για ριάλιτι, αλλά ένιωσα φέτος έτοιμη, ότι μπορώ να εκτεθώ και στο φακό», είπε αρχικά η Νάιρα Αλεξοπούλου στο «Καλό μεσημεράκι».

Ποια η σχέση της με τον Κουτσαβάκη

Η Νάιρα Αλεξοπούλου είπε στη συνέχεια: «Τον Κουτσαβάκη τον είδα πολύ τρυφερά. Αυτό βέβαια παρεξηγήθηκε από πολλούς. Με τον Κουτσαβάκη κάναμε πολλές πλάκες, του έλεγα “αγάπη μου, άμα κάνω κάτι μαζί σου, θα σε τραυματίσω για όλη σου τη ζωή”».