O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (9/2) τον Γιώργο Καράβα. Το διεθνούς φήμης μοντέλο, με την εντυπωσιακή εμφάνιση, επιβεβαιώνει ότι έχει πολλούς λόγους για να νιώθει τυχερός στη ζωή του.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τη γυναίκα του, Ραφαέλα και τα δύο παιδιά τους.

Γιατί «φλερτάρει» με την ιδέα να μετακομίσει στο εξωτερικό; Ποια είναι η μοναδική πόλη που θα μπορούσε να ζήσει;

Αν δεν είχε παιδιά θα ήταν πολύ πιθανό να δει τον εαυτό του να ζει στο εξωτερικό. Η μόνη πόλη που θα ήθελε να μείνει είναι το Σίδνεϊ.

«Με καλούν για δουλειές στο εξωτερικό, αλλά λόγω πατρότητας δεν μπορώ να φεύγω όπως στο παρελθόν. Είναι μία ριζική αλλαγή και δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά μου».

Για τα προσωπικά του είπε:

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε, περνάμε ωραία, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από 10 χρόνια, την ποθώ ως γυναίκα, περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας».

Επίσης, ο Γιώργος Καράβας μίλησε για την εμπειρία του, ως παρουσιαστής του «GNTM-Live», έναν ρόλο τον οποίο υπηρέτησε καλύτερα και από το αναμενόμενο αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια.

«Είχα λίγο άγχος αλλά πήγε πολύ καλά» ανέφερε. Είμαι άνθρωπος που περνά ωραία σε αυτό που κάνω αν δεν περάσω ωραία φαίνεται. Αν αυτό που συμμετέχω, είναι κάτι που μου αρέσει και με αφήνει να αναδείξω τον εαυτό μου, θα το κάνω στο 100%, αν είναι κάτι απλά και μόνο για να παραμείνω στην τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός».

Aποκάλυψε αν θα είναι την επόμενη χρονιά στην κριτική επιτροπή.

«Είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί, παρόλα αυτά γίνονται πράγματα τα οποία είναι σε καλό δρόμο. Μόνο αυτό μπορώ να πω στην παρούσα φάση. Το GNTM ως concept δεν έχει παρουσιαστή. Αποτελείται από μια κριτική επιτροπή, έναν coach και τους εκάστοτε καλεσμένους, φωτογράφους. Η Βίκυ ήταν η παρουσιάστρια, που στην ουσία εκτός από fashion expert ήταν ο άνθρωπος που δίνει τις κάρτες, λέει τα αποτελέσματα και είχε αναλάβει σε όλο το παρελθόν του ριάλιτι την παρουσίαση του τελικού. Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει παρουσιαστής, που είναι ένα μικρό κομμάτι. Υπάρχει η κριτική επιτροπή που συναποφασίζει για το τί θα συμβεί. Μου αρέσει ο ρόλος μου, γιατί είμαι πιο κοντά στα παιδιά. Θα μπορούσα να με δω στην κριτική επιτροπή, αλλά δεν ξέρω αν θα το ήθελα» ανέφερε ο Γιώργος Καράβας.