Δεύτερη σερί χαμένη ασυλία για τους Διάσημους στο επεισόδιο της Δευτέρας (7/2) του Survivor 5 και δεύτερη σερί ημέρα, στην οποία κλήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού να βγάλουν από την ομάδα τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Την Κυριακή συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι έπρεπε να υποδείξουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση για πρώτη φορά, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός. Αυτοί ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη κι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Την Δευτέρα τώρα (7/2) στην πρώτη ψηφοφορία βγήκε σχεδόν κατά πλειοψηφία η Μυριέλλα Κουρεντή όπως είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της.

Στη δεύτερη ψηφοφορία ο Απόστολος Ρουβάς πήρε τις περισσότερες ψήφους έναντι του Λάμπρου Κωνσταντάρα και ήταν ο δεύτερος υποψήφιος της βραδιάς.

Η Βρισηίδα κατέχοντας το τοτέμ ασυλίας υπέδειξε τον τρίτο υποψήφιο της βραδιάς. Η παίκτρια που εξαρχής είχε ψηφίσει τον Λάμπρο και όχι τον Απόστολο έβγαλε στον τάκο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Καθώς ψήφιζε τόνισε ότι δεν προσφέρει στην καλύβα, ενώ μπροστά στους συμπαίκτες της δήλωσε ότι δεν ψηφίζει με βάση συμπάθειες και αντιπάθειες λέγοντας ότι ο Λάμπρος είναι «ένα τσακ» χειρότερος αγωνιστικά από τους συμπαίκτες της.

Οι υποψήφιοι είναι λοιπόν 5 και έλαβαν στην συνέχεια τον λόγο.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ήταν εκείνη που παρακάλεσε ουσιαστικά από το κοινό να τη βγάλει από το παιχνίδι για να δει το παιδί της και να μην «παίξει» με τα συναισθήματά της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε ότι δεν θέλει να φύγει αλλά είναι σίγουρη ότι θα την ξαναψηφίσουν οι συμπαίκτες της την επόμενη εβδομάδα.

Ο Απόστολος Ρουβάς έκανε μια ανάλυση του πώς το παιχνίδι τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή του που θεωρούσε σημαντικά ενώ δεν είναι.

Η Μυριέλλα Κουρεντή πάλι ζήτησε από τους φανς της να την κρατήσουν μέσα ενώ και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε ότι δεν θέλει να φύγει και έκανε λόγο ότι πλέον ανήκει στο κλειστό γκρουπ των ανθρώπων που μπήκαν στο Survivor!

Ο Κατσαούνης, ο παράνομος δεσμός και το τραγούδι που έγραψε

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (7/2) επίσης είδαμε τον Γιώργο Κατσαούνη να φτιάχνει μπάντα με την Ασημίνα, την σύντροφο του Χρήστου Δάντη για να εκθρονίσει την μουσική ομάδα που αποτελούν η Μυριέλλα Κουρεντή με τον John Lygnos.

Ο παίκτης μάλιστα διηγήθηκε πώς ένας παράνομος δεσμός το 2018 τον οδήγησε στο να γράψει στίχους και… μουσική γυρίζοντας από νυχτερινή διασκέδαση.

«Γύρισα από τα μπουζούκια στα Φάρσαλα, μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και βλέπω ένα τετράδιο κι ένα μολύβι. Είμαι μαλωμένος με τα τετράδια, τα βιβλία και το διάβασμα. Είχα και κάτι παράνομο κι αυτό γινόταν πολύ καιρό. Καραπαράνομο κι υπεράνω υποψίας. Τρώω φλασιά επάνω στα νεύρα μου και ξεκίνησα και «ζωγράφιζα». Άρχισα να γράφω κάτι ασυναρτησίες στην αρχή και μου έβγαινε ωραίο. Μιλάμε για το 2018, πριν από την καραντίνα. Άρχισα να γράφω κάποιους στίχους και μελωδίες στο 15λεπτο. Κοιμήθηκα επάνω από το μολύβι κι από το χαρτί».

Μάλιστα φρόντισε να… εκτελέσει το άσμα του ενώπιον των συμπαικτών του.

Και δεν σταμάτησε εκεί!

Έτοιμος για δισκογραφία ο Κατσαούνης – Ξεσήκωσε Μαχητές και Διασήμους

Στο συμβούλιο όχι μόνο ξανατραγούδησε μπροστά και στις δύο ομάδες αλλά έκανε και πρόταση στον Γιώργο Λιανό να τραγουδήσει εκείνος το τραγούδι του διότι είναι φάλτσος.

Και μάλιστα όπως είπε η Ασημίνα, θέλει για συνθέτη τον Χρήστο Δάντη.

Ο Γιώργος Λιανός που δεν χάνει ευκαιρία για τρολάρισμα πέταξε την επική ατάκα: «Τον Δάντη πού θα τον βρούμε;» κάνοντας την Ασημίνα να γελάσει.

Και συνέχισε: «Το πιο διάσημο άλμπουμ του Δάντη ήταν το 4. Εμείς θα κάνουμε το… “Τροία” κι εσύ θα είσαι ο Αχιλλέας και η Σοφιάνα η Ωραία Ελένη.

Έχει κλειδώσει το σχέδιο; Γιατί υπάρχει μπάντα απέναντι, είναι η Μυριέλλα και ο Τζον» είπε αιφνιδιάζοντας τη Μυριέλλα.