Συνέντευξη έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς στην πρωινή εκπομπή του Mega, «Πρωινό». Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με την Καίτη Γαρμπή, για το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί της, αλλά και για τη σχέση που έχει με το γιο του.

Αυτά τουλάχιστον ήταν τα αποσπάσματα που προέβαλε η εκπομπή, γιατί ο Σχοινάς εμφανίστηκε θιγμένος με τα όσα τμήματα της συνέντευξης προβλήθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Ο τραγουδιστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με μήνυμα στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, όπου έκανε λόγο για επιλογή ορισμένων μόνο τμημάτων της συνέντευξης που προβλήθηκαν, καθώς και για διαστρέβλωση των όσων είπε. «Κρίμα και ντροπή», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Είναι γελοίο να δίνω μισή ώρα συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο για μια τηλεοπτική εκπομπή ,να μιλάω για τη δουλειά μου, για το καινούργιο μου τραγούδι , για τις εμφανίσεις που θα κάνω, για τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, για το τι περνάει η Ελλάδα αυτόν το καιρό και αυτό που επέλεξαν να βάλουν ως τίτλο είναι το αν ήρθε η πρώην μου στο μαγαζί, αν παρεξηγήθηκε η γυναίκα μου και σε ερώτηση αν ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site στην απάντηση μου “και ποιο παιδί δεν μπαίνει” να βάζουν τίτλο “ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site”. Κρίμα/.. Κρίμα και ντροπή…», έγραψε ο Διονύσης Σχοινάς.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη που προβλήθηκε στο «Πρωινό» καθώς και το μήνυμα του Σχοινά…